Kölcsönlesen: Cleverley felépült

Körbejártuk, hogyan teljesítettek a United kölcsönben szereplõ játékosai.


A DW stadionban megrendezésre kerülõ Lancashire derbire felépült térdín sérülésébõl Tom Cleverley. A régóta várt visszatérése egy roppant izgalmas találkozóra sikerült, melyen a Wigan fogadta a Blackburn csapatát. Tom a 67. percben lépett pályára a 4-3-as Wigan gyõzelemmel végzõdõ találkozón, melyen Mame Biram Diouf a második félidõre beállva próbált segíteni a Roversnek.

Kiko Macheda 21 percet kapott a Sampdoria színeiben, ám a 2-0-ás Udinese elõnyt nem sikerült neki sem ledolgoznia. A Samp az utóbbi öt bajnokiján nem tudott gólt szerezni, bár Kiko elsõ fellépésén a kupában sikerrel járt egyszer gólszerzés terén.

Corry Evans egy újabb kiváló 90 percen van túl a Hull City együttesében, a Tigrisek 5-1-re gyõzték le a Scunthorpe együttesét. Evans - aki az ex-Unitedes James Chesterrel és Cameron Stewarttal együtt szerepelt - nyugodt játékának és kiváló labdatartásainak köszönhetõen a szíve volt a Hull középpályájának.

Danny Drinkwater debütálhatott a Watford együttesénél ám nem tudott segíteni csapatán a Nottingham Forest elleni vereség alkalmával. Az elsõ percben kapott gól sokkolta a Watfordot, ám ennek ellenére Danny 52 perc alatt (eddig volt pályán) kifejezetten jól teljesített.

Ritchie De Laet folytatta kezdõ szerepét a Portsmouth csapatában a Derby ellen. A Pompey David Nugent kései egyenlítõ góljának köszönhetõen mentett egy pontot, de az 1-1-es eredmény azt jelentette, mindkét gárda továbbra is a Championship kiesõ régiójában fészkel. De Laet egy kései szerelési kísérletért sárga lapot kapott, ennek ellenére újabb megbízható 90 percen van túl.

Ben Amos a Dagenham & Redbridge ellen szerepelhetett az Oldham Athletic csapatával. A kapus remek reflexeinek is köszönhetõen kapott gól nélkül hozta le a találkozó elsõ felét. A Latics meg is szerezte a vezetést a második félidõben, de egy gyors bedobás és egy laza védekezés után Amos kénytelen volt asszisztálni a vendégek egyenlítéséhez, mellyel értékes pontot szereztek.

Danny Welbeck nem szerepelt a Sunderland csapatában, a Stoke ellen 3-2-re elveszített találkozón. Joe Dudgeon kihagyta térd sérülése miatt a Carlisle United-Walsall mérkõzést, a Bury meccse a Burton Albion ellenében pedig elmaradt a felázott pálya miatt, így Nicky Ajose nem játszott a hétvégén.
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!