Micki optimista a bemutatkozása után

A Manchester United mai, Wigan elleni 2-0-s sikerének egyik pozitívuma Henrikh Mkhitaryan elsõ félidei teljesítménye volt. A nyári igazolás kreatív játékával lenyûgözte a szurkolókat.


A 27 éves örmény támadó tizesként kezdte a Wigan elleni összecsapást és hamar nagy helyzetbe hozta Memphis Depay-t, majd õ maga is lehetõséghez jutott egy beadást követõen. Félidõben lecserélte õt - összesen hét cserét hajtott végre a szünetben - Jose Mourinho, aki a meccs utáni nyilatkozatában klasszisnak nevezte a játékost, akinek hihetetlen agya van a focihoz.

 

Mkhitaryan az MUTV-nek nyilatkozott a lefújás után és kielemezte elsõ mérkõzését:

 

"Azt mondhatom, jó meccs volt" - mondta Henrikh. "Az elsõ félidõ kissé nehéz volt, mert nem tudtunk gólt szerezni. Próbáltam jól érezni magam. Úgy gondolom, napról-napra egyre jobb lesz."

 

 

Arra a kérdésre, hogy mennyire sikerült már beilleszkednie új klubjába, a támadó így felelt: "Próbálkozom, mert az elsõ napok mindig nehezek. Meg kell ismerned a csapattársaidat, képességeiket, szóval próbálok mindent nagyon gyorsan megtanulni. Természetesen készen kell lennünk az új szezonra, úgyhogy próbáljuk megtenni azt, amit az edzõ kér tõlünk."

 

A mai sikert körülbelül 7000 United szurkoló nézte a DW Stadiumban és Mkhitaryan nagyon hálás volt, hogy ilyen tábor elõtt játszhatott: "Mindig öröm látni a United drukkereit idegenben, úgyhogy örülök és köszönöm, hogy eljöttek!"

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!