Új szponzor: Virgin Money

A Virgin Money a Manchester United új pénzügyi szolgáltatásokkal foglalkozó partnere az Egyesült Királyságban, mely két, iparágában úttörõ társaság együttmûködését jelenti.


A 2016/17-es szezontól kezdve a Virgin Money lesz a klub hivatalos, pénzügyi szolgáltatásokkal foglalkozó partnere az Egyesült Királyságban.

A négy éves szerzõdés a Manchester United hazájában a szurkolók számára széles skáláját foglalja magában a termékeknek és elõnyöknek, csakúgy, mint a Virgin Money három millió Egyesült Királyságbéli ügyfelének.

A Manchester United-csoport vezetõje, Richard Arnold így nyilatkozott:

"Ez az izgalmas együttmûködés egyesíteni fog most elõször két ikonikus márkát; két iparági vezetõ, akik úgy ismertek, mint újítók saját területeiken. Én biztos vagyok benne, hogy minden érték, amit megosztunk, nagy sikerré teszi majd ezt az együttmûködést, mindenekelõtt hûséges szurkolóink számára, akiknek hamarosan bemutatjuk a lehetõségek széles skáláját, mely még közelebb hozza majd õket a klubhoz, melynek szurkolnak."

Jayne-Anne Gadhia, a Virgin Money vezérigazgatója így nyilatkozott:

"Büszkék vagyunk, hogy a Manchester United FC hivatalos brit pénzügyi partnere lehetünk. Ez az új együttmûködés lehetõvé teszi számunkra, hogy egyesítse a Virgin Money kiváló pénzügyi szolgáltatásait és ügyfélszolgálatát a Manchester United, a világ egyik legnagyobb klubjának kiterjedésével."

"Létre fogunk hozni pár különleges terméket és exkluzív ajánlatot kifejezetten a rajongók számára, valódi jutalmakkal, melyeket pénzzel nem lehet megvásárolni. Hamarosan közzé fogjuk tenni õket és már nagyon várom, hogy megkezdhessük."

A fõoldali képen Richard Branson, a Virgin Money alapítója látható, amint egy United mez aláírásával elindítja a két fél közötti együttmûködést.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!