Irwin elégedett Mkhitaryannal

Denis Irwin a Wigan elleni mérkõzés alatt mondta el véleményét az MUTV-nek Henrikh Mkhitaryan találkozón nyújtott teljesítményérõl.


Az örmény válogatott játékos a Borussia Dortmundtól csatlakozott a Vörös Ördögökhöz a hónap elején és nem hivatalos debütálását is megejthette a DW Stadiumban, ahol José Mourinho árgus szemei elõtt elsõ mérkõzésén kényelmes gyõzelmet arattak a második féldei Will Keane és Andreas Pereira találatoknak köszönhetõen.

Mkhitaryan a mérkõzést 10-es szerepkörben kezdte és lenyûgözte a mérkõzésre ellátogató 7000 United szurkolót energikus és kreatív teljesítményével a csatár, James Wilson mögött. A 27 éves játékost tervszerûen a félidõben cserélték le, azonban egy félidõ alatt is jó hatást tudott elérni.

 

 

 


Az MUTV élõ közvetítése során Denis Irwin elmagyarázta, miért hozza lázba José Mourinho harmadik igazolása. "Amikor labdát kap, mindig elérhetõ, a mozgása mindig rendben van, és folyamatosan rajta keresztül haladtak a támadások."

"Õ egy olyan játékosnak tûnik, aki elõre is akar törni és a labdát az ellenfélig viszi. Csak a Dortmundot figyelembe véve, láthatjuk, hogy a tavalyi évben a gólszerzés, kreativitás és gólpasszok aspektusaiban mit tud elérni."

"Ez mind rendben van. Tudom, hogy az emberek azt mondják majd, ez csak a Wigan volt, de láthatod a képességét, hogyan bánik a labdával nyomás alatt. Jó korban van, rendelkezik a megfelelõ tapasztalatokkal és ezt láthatod is."

Henrikh megmozdulásait a mérkõzésrõl Irwin véleményével ide kattintva tekinthetitek meg.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!