Mkhitaryan trófeákat nyerne

A Manchester United új játékosa, Henrikh Mkhitaryan trófeákra áhítozik José Mourinho együttesével.


Az örmény válogatott csapatkapitánya a hónap elején igazolt a Borussia Dortmundtól a Unitedbe és meggyõzõen debütált a csapatban a Wigan Athletic elleni 2-0-ra megnyert, barátságos felkészülési mérkõzésen szombaton, mint a csapat tízese és a mérkõzés után a menedzser dicséretét is kiérdemelte.

Mkhitaryan a 2016-os túra keretének tagjaként Kínába repült csapattársaival és ma meg is érkeztek Mourinho 25 fõs csapata Sanghaiba. A 27 éves támadó reméli, korábbi klubja, a Dortmund ellen pályára léphet majd a pénteki mérkõzésen a Sanghaj Stadiumban.

 

 

 


"Ez egy nagyon jó lehetõség a Unitednek" - magyarázta Henrikh a Gulf Olajvállalat rendezvényén, ahol a felek kiterjesztették együttmûködésüket Kínára is. "Manchester a világ egyik legnagyobb klubja."

"Nagyon boldog vagyok és megpróbálom a lehetõ legjobbat adni, hogy segíthessek gyõzni. Mindent meg fogunk tenni, hogy trófeákat nyerjünk. Nehéz lesz, de bízunk benne, hogy jó felkészülési szezont tudhatunk magunk mögött és akkor majd láthatjuk, hogyan tovább."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!