Rooney nyomás alatt az új igazolások miatt

A Manchester United csapatkapitánya, Wayne Rooney elismerte, nyomás alatt van kezdõcsapatbeli helye megõrzése okán az új igazolás miatt, de tudja, hogy ez együtt jár az Old Traffordon való szerepléssel.


Idén nyáron a Vörös Ördögök már olyan játékosokkal erõsítették meg soraikat, mint Eric Bailly, Henrikh Mkhitaryan és Zlatan Ibrahimovic - melléjük pedig egyre erõsebb pletykák szerint Paul Pogba is érkezhet - Rooney pedig elfogadja, lehetõ legjobb teljesítményével kell elõrukkolnia, ha José Mourinho terveinek részét akarja képezni.

 

"Minden szezonban azt érzed, hogy bizonyítanod kell, mert az egy álom beteljesülése, hogy ebben a klubban játszhatsz. Szerintem az mindig hatalmas nyomással jár, ha a Manchester Unitedben játszol" - kezdte Rooney Sanghajban, ahova tegnap érkezett meg csapattársaival a klub nyári, kínai túrájának keretében.

 

"Ez egyike a világ legnagyobb - ha nem a legnagyobb - klubjainak, ezért öröm és megtiszteltetés, hogy ennyi ideje itt játszhatok."

 

"José Mourinho kinevezése hatalmas lépés volt számunkra, és mindannyian izgatottak vagyunk miatta."

 

"Emellett fantasztikus igazolásokkal is erõsítettünk. Remélhetõleg sikerül jól kezdenünk a szezont, és a végén sikert tudunk elérni."

 

Rooney, aki az angol válogatottbeli Eb-szereplése okán csak most kezdte meg a felkészülési szezont, arra számít, Mourinho folytatja korábbi szériáját, és azonnali sikert ér el új csapata kispadján.

 

 

Sir Alex Ferguson 2013-as visszavonulása óta, aki 26 évnyi kispadon töltött ideje alatt 30 trófeát szerzett a klubnak, csak eggyel tudták növelni kupagyûjteményüket - egy FA-kupával - amely idõ alatt két menedzsertõl is megválni kényszerültek.

 

"Eddig csak egy napot edzhettem Mourinho irányítása alatt, de nagyon jó napunk volt" - tette hozzá a 30 éves támadó.

 

"De szerintem csak vissza kell tekinteni a korábbi csapataira, és a velük elért sikereire, és mi is hasonló forgatókönyvben reménykedünk. Nagyon izgatott vagyok emiatt. Nagy szezon elõtt állunk."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!