Rooney várja már Ibrát

Wayne Rooney csütörtökön edzhet elõször Zlatan Ibrahimoviccsal, amit már nagyon vár.


Ibrahimovic július 1-én csatlakozott a Vörös Ördögökhöz, de nem utazott el Kínába - ahol mint ismert, a mai, Manchester City elleni találkozót a pálya alkalmatlansága miatt törölték - , hiszen az EB-szereplés miatt hosszabb nyaralást kapott annak érdekében, hogy feltöltse akkumulátorait.

 

Zlatan - aki októberben lesz 35 éves - csütörtökön találkozhat elõször új csapattársaival, míg bemutatkozása szombaton lehetséges, amikor a United Göteborgban a Galatasaray ellen lép pályára.

 

 

"Nagyon várom már" - nyilatkozta Wayne. "Az utóbbi tíz év során õ volt a világ labdarúgásának egyik legjobb csatára és mindig nyert trófeákat, ahol megfordult."

 

"Hatalmas személyiség, úgyhogy nagyon várom, hogy együtt edzhessek vele és remélem, hogy nagyszerû együttmûködés alakul ki köztünk és sikeresek leszünk együtt."

 

Rooney-t a Mourinhóval való közös munkáról is kérdezték: "Az edzések kemények és látható, miért is nyert trófeákat ott, ahol megfordult. Élveztem eddig, bár hatalmas a hõség Kínában, de nagyon várom már, hogy meccseken is szerepeljek."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!