Zlatan izgatottá tette Robsont és Parkot

Zlatan Ibrahimovic készen áll, hogy együtt eddzen csapattársaival, miután azok visszatértek Kínából, és már együtt készülhetnek a szombati mérkõzésre a Galatasaray ellen.


A 34 éves csatár ingyen érkezett a Vörös Ördögökhöz július 1-jén, és hosszabb szabadságot kapott a menedzser, Jose Mourinho által, tekintve, hogy a PSG-vel, valamint a svéd válogatottal az Európa-bajnokságon hosszúra nyúlt a szezon számára.

Miután kihagyta a kínai túrát, Ibrahimovic csütörtökön csatlakozik társaihoz az edzésen. A csapat új kilencese feltehetõleg elutazik a kerettel Göteborgba a hétvégi mérkõzésre, melyet az Ullevi Stadiumban rendeznek meg.

Bryan Robson nagyon izgatott Zlatan érkezése miatt és reméli, hogy a svéd hasonló hatással tud majd lenni a csapatra, mint Robin van Persie volt, aki karrierjének egy késõbbi szakaszában csatlakozott 2012-ben, és debütáló szezonjában lehengerlõ, 30 gólt szerzett, mellyel nagyban hozzájárult, hogy Sir Alex csapata visszaülhetett a Premier League trónjára.

"Zlatan 34 éves és jó lenne, ha 28-29 évesen a miénk lehetett volna, vagy hasonló korban, azonban ahogy tavaly a PSG-ben teljesített, megmutatja, hogy még mindig nagyon sok van benne és igazán fittnek tûnik" - mondta Robson az MUTV-nek.

 

 

 


"Sir Alex utolsó szezonja jut eszembe, amikor mindenki Robin van Persie életkorát és sérüléseit emlegette, amikor csatlakozott hozzánk, de a góljaival abban az évben megnyerte számunkra a Premier League-t. Remélhetõleg Zlatan képes lesz valami hasonlóra."

"Wayne Rooney válláról is sok terhet fog levenni. Bármikor, ha rossz eredményt értünk el, mindig azt kifogásolták nagyon sokan, hogy Wayne nem játszott különösen jól. Mindig nyomás alatt van, hogy jól teljesítsen, és Zlatan ebbõl a nyomásból egy keveset elvesz majd, szóval Wayne nyugodt lehet és élvezheti a saját játékát."

"Zlatan nagyszerû interjút adott, amikor a riporter megkérdezte, ha korábban 10-bõl 10-esre értékeli magát, akkor most hanyast adna magának... Zlatan 10-bõl 11-et mondott."

Ji-Sung Park együtt dolgozott Robsonnal a kínai túra során, és a korábbi dél-koreai válogatott csapatkapitány egyetértett, hogy Ibrahimovic magabiztos személyisége az öltözõ javát szolgálja majd.

"Igen, úgy gondolom a klubnak szüksége van egy olyan nagy karakterre, mint õ" - mondta Park az MUTV-nek. "Nagyon sok tapasztalattal rendelkezik és az öltözõben is ki tudja nyilvánítani karakterét, valamint a pályán is. Hatással tud lenni a játékosokra, különösen a fiatalokra. Sokat tanulhatnak tõle, amit utána a pályán is megmutathatnak."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!