Allardyce: Rooney posztja a válogatottban Mourinhon múlik

Sam Allardyce elmondta, Wayne Rooney válogatottbeli posztja azon múlik, hogy Jose Mourinho hol szerepelteti õt a Manchester Unitedben.


Az új szövetségi-kapitány elsõ sajtótájékoztatóján a Szent György-Parkban kijelentette, nincs rá biztosíték, hogy Wayne Rooney marad a válogatott csapatkapitánya.

Azonban egy késõbbi interjúban arról már biztosan nyilatkozott, Anglia gólrekordere hogyan is szerepelhet majd késõbb a nemzeti csapatban.

"Úgy gondolom, Rooney helye még mindig betonbiztos az angol válogatottban" - mondta. "Nem gondolnám, hogy efelõl kétség lenne."

Roy Hodgson a középpályára tette Rooney-t az Európa-bajnokságon, azonban a Manchester United újdonsült menedzsere, Jose Mourinho határozottan kijelentette, csatárként számít a 30 éves játékosra.

 

 

 


Allardyce meg fogja vizsgálni, Mourinho hol szerepelteti Wayne-t, mielõtt kiválasztja posztját a válogatottban.

"Úgy gondolom, Jose fogja meghatározni [hogy hol fog szerepelni a válogatottban Rooney]" - mondta.

"Ha Jose azt mondja, hogy nem fogja középsõ középpályásként játszatni õt, hanem feltolja elõre és õ pedig gólokat lõ a Manchester Unitednek, értelmetlen lenne utána a válogatottba hozni õt és középsõ középpályásként szerepeltetni."

Amikor arról kérdezték, ha elveszíti helyét a Unitedben, marad-e elsõszámú választás a válogatottban, Allardyce így felelt: "Nem tudom, amíg ez meg nem történik valakivel, még Wayne Rooney-val sem."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!