Rooney növekvõ önbizalomról számolt be

A Manchester United csatára, Wayne Rooney úgy véli, az új menedzser, Jose Mourinho magabiztosságot hozott a csapathoz.


Az 53 éves menedzser 17 jelentõs trófeával büszkélkedhet önéletrajzában, többek között nyolc bajnoki címet szerzett négy különbözõ országban és két Bajnokok Ligája serleggel is elhódított két különbözõ csapattal.

Bár Mourinho elõdje, Louis van Gaal utolsó Unitedes mérkõzésén FA-kupa gyõzelmet ünnepelhetett, a csapatból hiányzott az a spiritusz, ami a Sir Alex Ferguson fémjelezte érában jellemzõ volt a csapatra és sok sikert szállított az együttesnek.

Rooney nagyon élvezi, hogy a jelek szerint Jose Mourinho irányításával újfent jelentõs trófeákért küzdhet a csapat, és már most nagyon élvezi a kemény munkát, ami az új szezonra való felkészüléssel jár.

"Mindig nagyszerû dolog egy új menedzser érkezése, de egy Jose Mourinho kaliberû menedzser alatt élvezet dolgozni és õ visszahozta a gyõztes mentalitást a klubhoz" - mondta Rooney a helyi rádiónak.

"A Manchester Unitednek klubként gyõznie kell és eredményeket szállítani neki."

"Van nyomás a játékosokon, de készen állunk és azt hiszem ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve komoly kihívók leszünk."

 

 

 


"Érkezése óta nagyszerûen bánik a játékosokkal. Az edzés kemény, de élvezhetõ. Készen állunk, erõteljesen dolgozunk. Tudjuk, hogy nagy szezon áll elõttünk."

"Véleményem szerint nagyszerû igazolásokat hajtott végre, olyanokat szerzõdtetett, akik passzolnak a csapatba, szóval izgalmas idõk elõtt állunk."

Miközben a 30 éves játékosnak már csak csupán 5 gólra van szüksége, hogy megtörje Sir Bobby Charlton gólrekordját a klubnál, már a játékoskarrierje utáni idõkre is gondol.

"Elkezdtem az edzõi képzéseket, ami nagyjából négy vagy öt évig fog tartani, mire befejezem" - mondta Rooney.

"Természetesen nagyon sok tapasztalatom van a futballpályáról. Úgy vélem bûn lenne, ha nem próbálkoznék és nem használnám fel ezt a tudást hozzá, szóval remélhetõleg játékoskarrierem után kapok majd egy edzõi állást és kipróbálhatom magam, valamint felhasználhatom az évek során felhalmozott tapasztalatot."


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!