Eriksson: Ibra lehet az új Eric Cantona

Sven-Goran Eriksson hiszi, Zlatan Ibrahimovic hasonló hatást érhet el az Old Traffordon, mint tette azt Eric Cantona.


Ibrahimovic a francia bajnok Paris Saint-Germain csapatának mezét cserélte a Vörös Ördögökére ezen a nyáron spekulációk sora után, és már most hatalmas figyelmet szentel neki a média.

Jose Mourinho nem mulasztotta megemlíteni, hogy a korábbi Ajax, Inter Milán és Barcelona szupersztár már most éreztette nem mindennapi jelenlétét az edzõpályán.

Az angol válogatott korábbi szövetségi-kapitánya, Eriksson szerint honfitársa képes lesz azt a hatást elérni a United szurkolóinak köreiben, mint Eric Cantona tette, miután 1992-ben csatlakozott a Leeds Unitedtõl - a francia játékos elsõ évében a United 1967 óta elõször volt bajnok.

 

 

 


"Természetesen nem jelentheted ki teljes bizonyossággal, de Zlatan ugyanolyan karizmatikus figura, mint Cantona, szóval teljességgel lehetséges, hogy hasonló hatást érhet majd el a Unitedben, mint Cantona évekkel ezelõtt" - mondta Eriksson.

"Biztos vagyok benne, hogy a United abban bízik, hogy ez így van és amikor egy olyan játékost szerzel meg, mint Zlatan, olyasvalaki van a csapatodban, aki teljesítményével képes inspirálni a körülötte lévõ játékosokat."

"Cantona ezt tette és nagyon sok fiatal játékosnak segített a Unitedben az ott töltött ideje alatt."

"Zlatannak van egy bizonyos hatása, bárhol is játszik, köszönhetõen képességeinek és karakterének, szóval egy olyan hatalmas klub, mint a United ideális terep számára."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!