Rooney: Pogbának befejezetlen ügye van a klubnál

Wayne Rooney izgatottan várja Paul Pogba lehetséges csatlakozását a Manchester Unitedhez és hiszi, a középpályás úgy érzi majd, befejezetlen ügye van még az Old Traffordon.


A Sky Sports News HQ tudni véli, Pogba világrekord 100 millió fontos transzfere a Manchester Unitedbe a végéhez közeledik és még a Premier League nyitánya elõtt visszatér régi klubjába.

A 23 éves játékos 2012-ben ingyen távozott a Unitedtõl, miután nem sikerült beverekednie magát a kezdõcsapatba Sir Alex Ferguson irányítása alatt, és csatlakozott a Juventushoz, ahol eddig mind a négy, ott töltött évében sikerült elhódítania a klubbal a Scudettót.

Rooney meg van gyõzõdve arról, Pogba eltökélt lesz, hogy megmutathassa, képes sikeres lenni az Old Traffordon is visszatérése után, és úgy érzi, az õ érkezése megfelelõ szándéknyilatkozat lenne a United részérõl Jose Mourinho elsõ szezonját megelõzõen.

"Remélem, hogy vissza szeretne térni a Unitedhez, és be akarja bizonyítani, hogy õ egy elsõosztályú játékos. Amennyiben izgatott, hogy nálunk játszhat, izgatottak leszünk, hogy ismét a csapatunkban tudhatjuk õt" - mondta a United csapatkapitánya a Daily Mailnek.

"Biztos vagyok benne, hogy úgy érzi majd, befejezetlen ügye van még itt és ezzel nagyon hangsúlyosan kinyilatkoztatná a klub a szándékát, amennyiben sikerül létrehozniuk az üzletet."

 

 

 


Rooney nem mulasztotta el, hogy kicsit viccelõdjön a kevésbé kellemes emlékekkel még Paul Pogba elsõ Unitedes periódusa alatt.

"Azok a zúzódások.." - tette hozzá. "Õ egyike volt azon játékosoknak, akik az edzés során ha ellene szerepeltél, valahogy mindig képes volt fájdalmat okozni. Egy térd az oldaladban, mindig belédszállt, nem hiszem, hogy direkt tette volna, csak úgy megtörténtek."

"Bele sem kellett menned a párharcba. Csak mellé kellett, hogy állj és már is találkoztál egy könyökkel vagy valami hasonlóval."

"Szóval ha jön, alig várom, hogy ismét ezt tehessem. De nagyszerû képességekkel van megáldva a játékának több elemében is, és fejlõdött, mióta távozott tõlünk."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!