Rooney izgatottan várja a meccset

Wayne Rooney bevallotta, érzelmes este lehet számára a mai.


A Manchester United csapatkapitánya 12 éve a klub tagja, ennek apropóján tiszteletmeccset kapott, melyre ma este kerül sor az Old Traffordon. Rooney eddig 10 fontosabb trófeát nyert a klubbal - köztük öt Premier League elsõséget, Bajnokok Ligáját és klubvilágbajnoki címet - 520 alkalommal lépett pályára, melyeken 245 gólt termelt.

 

Rooney gyermekkori klubja, az Everton - ahonnan 2004-ben eligazolt a Vörös Ördögökhöz - lesz ma este az ellenfél és az összes bevétel annak a négy alapítványnak - Alder Hey Gyermekkórház, Claire House, NSPCC és a Manchester United Foundation - a számlájára megy, amelyeket maga Rooney választott ki.

 

"Nagyon izgatott vagyok - úgy gondolom, jó mérkõzés lesz és persze jó felkészülési meccs is, ami kell majd az új szezonunkhoz" - magyarázta Wayne. "Hálás vagyok a klubnak, amiért ilyen megtiszteltetésben részesülhetek és remélhetõleg rengeteg pénz gyûlik majd össze jótékonysági célra."

 

 

"Azt hiszem, a találkozó elõtt is és utána is talán kicsit érzelmes pillanataim lesznek, de amint eljön a kezdés, egy normális mérkõzéssé válik ez. Nekem és más játékosok számára is jó lehetõség ez a felkészülésre, hiszen még több játékperchez jutunk ezzel."

 

Amikor arról kérdezték, minden gondolkodás nélkül az Evertont akarta-e ellenfélnek, Rooney így reagált: "Igen. Hálás vagyok az Evertonnak az ott eltöltött idõért. Kilenc éves koromtól fogva egészen 18 éves koromig ott játszottam - sokat segítettek abban, hogy fejlõdni tudjak. Úgyhogy azt gondolom, tökéletes volt, hogy az Evertont kértük fel, õk pedig nagyon támogatták ezt a meccset, szóval köszönöm nekik ezt."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!