Mourinho: Rooney most már az én játékosom

Jose Mourinho kijelentette, Wayne Rooney végre az õ játékosa, miután a Chelsea-nél töltött ideje alatt megpróbálta leigazolni a támadót.


A Manchester United csatára számára rendeztek tiszteletmérkõzést az Old Traffordon az Everton ellen, és a menedzser a mérkõzés elõtt nyilatkozva az MUTV-nek elmondta, a 30 éves játékos legjobb évei még csak most következnek.

"Ez a mérkõzés Wayne Rooneynak szól és a szurkolóknak, hogy megmutathassák, mennyire szeretnek egy olyan játékost, aki ilyen csodálatos volt a klub számára" - mondta Mourinho. "De én nem vagyok a barátságos meccsek embere. Én a nagy meccseket várom!"

"Mint tudod, eddig kívülállóként szemléltem a dolgokat, de közelrõl, mert amikor 2004-ben a Manchester Unitedhez csatlakozott, akkor érkeztem elõször Angliába. Már két periódust is eltöltöttem itt, és nagyon közel voltam hozzá, hogy megszerezzem. Elmondhatom, hiszen mindenki tudja, megpróbáltam õt megvenni."

 

 

 


"Õ egy olyan játékos, akit mindig is szerettem volna a csapataimban tudni. Végre nálam játszik és ráadásul abban a klubban, amelyet szeret, ott, ahol karrierjének legjobb éveit töltötte. Úgy gondolom a legjobb évei még csak most következnek majd."

"Azt látom, hogy teljesen motiváltan és örömmel edz minden nap, és boldog, hogy itt lehet a fiatalok vezéreként. Õ az én emberem is. Ebben a pillanatban nyugodtan kijelenthetem, hogy õ az én emberem. Nagyon boldog vagyok. Remélem, hogy remek estéje van és remélem megbocsájtja, hogy lecseréltem. Le kellett cserélnem, hiszen vasárnap meccset játszunk!"


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!