Rooney büszke estén van túl

Wayne Rooney kifejezte büszkeségét miután egy "hatalmas és érzelemteljes" estén lehet túl az Old Traffordon, ahol a United gól nélküli döntetlent játszott az Evertonnal a csatár tiszteletére rendezett mérkõzésen.


Rooney a volt csapata elleni találkozón 53 percet szerepelt, mielõtt az Old Trafford népe vastapssal köszöntötte lecserélésekor, tisztelegve 12 sikeres éve elõtt a Vörös Ördögökkel.

Wayne számára ez egyben családi esemény is volt, hiszen a díszsorfalat álló csapattársai között három gyermekével sétált ki az Old Trafford gyepére, és kiemelte, a mérkõzés nagyon sok pénzt gyûjtött jótékonysági célokra - nem említve, hogy a szezon elõtt ez egy remek edzés volt a csapat számára.

"Ez egy nagyszerû este és egy büszke pillanata karrieremnek - olyasvalami, amit sosem fogok elfelejteni" - mondta az MUTV-nek. "Nagyon sok pénzt gyûjtöttünk jótékonysági célokra, ami fantasztikus."

"Ez egy hatalmas és érzelemteljes pillanat és olyasvalami, amire büszke vagyok, hogy megoszthatom a családommal és a szurkolókkal ma este, akik fantasztikusak voltak velem az elmúlt 12 évben. Nagyra értékelem a támogatásukat."

"A mérkõzés nagyon fontos volt számunkra azokból a szempontokból, hogy továbbhaladtunk fittségünk teljes visszaszerzésében és próbáltunk pár jó dolgot kihozni a meccsbõl, amit úgy gondolom sikerült is megtennünk."

"Nagyon sok pozitívum volt, különösen az elsõ félidõben, és vannak még dolgok, amiken tudunk majd dolgozni, de biztos vagyok, hogy meg is tesszük majd a menedzserrel. Öszességében ez egy jó este volt."

 

 

 


Csapatemberként Rooney elismerte, furcsa érzés volt egy olyan esten focizni egy olyan találkozón, ami róla szólt.

"Ez egy csapatjáték - ezért volt egy kicsit furcsa kimenni és minden figyelmet megkapni a mérkõzés elõtt" - mondta. "Boldog voltam, amikor a mérkõzés elkezdõdött, visszatért minden a normális kerékvágásba és a csapattársaimmal játszhattam."

"Ez azonban egy egyszeri mérkõzés volt, és ezt értékelned kell, és megragadnod, mert ez már soha többé nem történik meg. Nagyon sok momentumra emlékszem az itt töltött idõmbõl és remélhetõleg még sok ilyen élmény van elõttem."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!