Zlatan: Egy meccs, egy trófea

Zlatan Ibrahimovic céltudatosan közelíti meg a holnapi, Leicester City elleni Community Shield találkozót, a svéd csatár ugyanis megszerezné elsõ serlegét új csapatával.


A klasszis támadó a Wembley-ben játszhatja elsõ tétmeccsét manchesteri játékosként és nem hagyott kétséget afelõl, miért is igazolt a PSG-tõl az Old Traffordra.

 

Amikor az MUTV arról kérdezte õt, az esemény tökéletes lesz-e számára, Zlatan így reagált: "Meglátjuk! Úgy értem, a Leicester elleni találkozó az elsõ meccs a trófeáért. Egy meccs, egy trófea. Hozzászoktam ahhoz, hogy nyerek. Nem azért jöttem ide, hogy vesztegessem az idõt."

 

"Ez az elsõ meccs egy trófeáért és ez az elsõ serleg, amit megszerezhetünk. Számomra minden trófea fontos. Harmincat gyûjtöttem már be, de többet akarok. Nem leszek elégedett addig, míg össze nem gyûjtöm mindet. Ezért játszunk mi. Gyõzelemért játszom."

 

 

"Ahova igazoltam, mindenhol gyõzelemért játszottunk. Nem azért jöttem ide, hogy idõt pocsékoljak. Azért jöttem ide, hogy nyerjek. Hiszem, hogy a klub filozófiája ugyanez, különösen egy ilyen klub esetében."

 

"Elsõ meccs, egy mérkõzés, egy serleg. A svéd válogatottal játszottam már Angliában, ez egy hatalmas stadion, úgyhogy nagyon várom már a holnapot."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!