Fellaini: Mourinho ismeri a kvalitásaimat

A Manchester United középpályása, Marouane Fellaini elfogadja, hogy a klubnál ebben a szezonban "mindenkinek harcolnia kell a helyéért" egy olyan keretben, mely tele van minõségi játékosokkal.


Fellaini, aki a Galatasaray elleni 5-2-es gyõzelemmel záruló mérkõzésen fejjel betalált nemrégiben, buzgó, hogy jó benyomást tegyen a menedzserre, Jose Mourinhora és hiszi, a harc a helyekért a csapat javát fogja szolgálni.

Az MUTV-nek tett exkluzív interjújában így nyilatkozott a belga játékos: "Amikor a Unitedben játszol, benned kell, hogy legyen a versenyszellem. Sok minõségi játékos található nálunk, de magabiztos vagyok."

"Mindenkinek harcolnia kell a helyéért, úgy gondolom ezért adsz bele mindent a pályán. Ez nem könnyû, szóval ha nem vagy elég jó vagy nem teszed jól a dolgod, a többi játékos máris elveszi a helyed és úgy gondolom ezzel mindig arra ösztökélnek, hogy a legjobb légy."

"Úgy gondolom képes vagyok segíteni a csapatot, helyt tudok állni a csapatért. Az a véleményem, hogy a menedzser bízik bennem - tudja, mire vagyok képes, ismeri a kvalitásaimat és ez fontos. Szeretnék mindent beleadni a csapatért."

Fellaini bízik benne, hogy a vasárnapi Community Shield összecsapáson is a keret tagja lesz a Leicester City ellen, ahogy a májusi FA-kupa döntõn is szerepelt a Crystal Palace ellen, mely megnyerésével váltották meg jegyüket a Wembley-be a szezon nyitányára.

 

 

 


A nyúlánk középpályás, aki a tavalyi FA-kupa elõdöntõben betalált egykori csapata, az Everton ellen, elmondta: "Kétszer játszottunk a Wembley-ben - nagyszerû momentumok, nagyszerû emlékek és gyõzelmek természetesen, remélem, hogy most vasárnap képes leszünk hasonlóra."

"Az elõdöntõ nagyszerû összecsapás volt az Everton, a volt klubom ellen. Megnyertük, majd következett a döntõ és a trófeát is elhódítottuk. Az értünk volt és úgy vélem mindenki boldog volt."

A Premier League címvédõjérõl, a Leicester Cityrõl - akik a mai ellenfelei lesznek a Unitednek - beszélve így folytatta Marouane: "Õk egy erõs csapat - ezért nyerték meg a bajnokságot is. Hogy megnyerhesd a kiírást, szükséged van minderre: technika, taktika, megfelelõ fizikai állapot, energia és nekik mindez rendelkezésükre állt. Szóval igen, ez egy jó összecsapás lesz vasárnap."

A májusi FA-kupa siker további trófeák begyûjtésére ösztönzi Fellainit, aki hozzátette: "Egy olyan klubnak, mint a Manchester United, trófeákat kell nyernie és ehhez méltóképpen kell vasárnap cselekednünk. A bajnokságra kell koncentrálnunk, valamint az Európa-ligára és a hazai kupákra. Trófeákat kell nyernünk ebben a szezonban."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!