Zlatan rendkívül boldog gyõztes gólja után

Zlatan Ibrahimovic elismeri, "elképesztõ" érzés volt a gyõztes találatot megszerezni az FA Community Shield Wembley-ben rendezett találkozóján, elsõ hivatalos Manchester United mérkõzésén.


Jesse Lingard törte meg a gólcsendet egy hihetetlen szólótalálattal, azonban Jamie Vardy egyenlíteni tudott a második félidõ kezdete után. Úgy tûnt, tizenegyesek következnek majd, azonban a 83. percben Antonio Valencia beadására Zlatan Ibrahimovic remekül ugrott fel és a kapufa segítségével befejelte a játékszert Kasper Schmeichel kapujába.

A 34 éves csatár a mérkõzés lefújása után exkluzív interjút adott az MUTV-nek, és láthatóan boldog volt, hogy elsõ tétmérkõzésén a Unitedben máris trófeát gyûjthetett be.

"Csodálatos érzés az elsõ hivatalos mérkõzéseden gyõzni" - ismerte el Ibrahimovic. "Itt vagyok már néhány hete, és megnyerhettem elsõ trófeámat a Uniteddel. Ez az, amiért játszunk."

"A trófeákért focizunk és leírhatatlanul boldog és rendkívül izgatott vagyok a gólom miatt - de különösen a gyõzelem miatt, hiszen ez egy trófea a csapat számára. Ezért dolgozunk annyira keményen és hozunk áldozatokat."

"Amikor meg tudod nyerni, még csodálatosabb, de jár minden elismerés a Leicesternek is, hiszen nagyon jó focit játszottak és fantasztikus múlt szezon áll mögöttük. Láthatod, hogy egy erõs csapatot alkotnak."

 

 

 


A gyõztes találat megszerzése után Ibrahimovic már a jövõre koncentrálhat és a Premier League jövõ hétvégi kezdetére. A nyári szerzemény magabiztos, hogy teljesítménye javulni fog a hetek múltán, amint csapattársaival egyre jobban és jobban megértik egymást a pályán.

"Jó érzés a Manchester Unitedben lenni és ez az, ami számít" - magyarázta Ibra az MUTV-nek. "Az egyéni teljesítményeim is jönni fognak. Még a kezdetekben vagyunk és a fizikumokat, a kondíciómat még most építem, és még a csapattársakat is jobban meg kell ismernem."

"Amikor ezek a dolgok mind rendben lesznek, minden könnyen gyarapodik majd. Ezután már játszhatod a játékod és élvezheted azt. A dolgok hamarosan összeállnak. A kezdeteknél járunk és még most kezdjük megismerni egymást, különösen igaz ez rám. Ez új, ma nyertünk, és remélhetõleg még többet nyerünk majd."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!