Ketten csatlakoztak az akadémiai csapathoz

Nyolc új akadémista csatlakozott a Manchester United csapatához, akik közül kettõ átigazolását még idõben sikerült véglegesíteni, és pályára léphetnek a Derby County elleni idénynyitón.


Tahith Chong a Feyenoordtól került Manchesterbe, ahol a balszélsõ középpályás rögtön be is zsebelte a legjobb játékosnak járó díjat a múlt heti Otten Cupon. A másik új arc a klub folyosóin a csatár, Joshua Bohui, miután az angol U17-es válogatott játékos átigazolását szentesítették a Brentfordtól, és már õ is tagja lehetett az eindhoveni tornán ezüstérmet szerzõ csapatnak.

 

Tahith Chong

 

U18-as szinten azonban nem lesznek híján a tapasztalatnak, a sokra hivatott Angel Gomes ugyanis már tavaly is Tommy Martin együttesét erõsítette. A technikás 10-es, aki 15 éves kora ellenére már szerepelt az Ifjúsági FA-kupa küzdelmeiben is, augusztus utolsó napján lép 16. életévébe, és arra lehet számítani, hogy húzóembere lesz a csapatnak az U18-as Premier League küzdelmeiben.

 

A 2015/2016-os szezon során a dinamikus középpályás, Aidan Barlow, és az angol U17-es válogatott George Tanner is gólt szerzett az U18-asok között. Jake Barrett és Harry Spratt szintén mély vízbe lett dobva, míg védõtársuk, Luca Ercolani már a kispadra is leülhetett, miután az olaszországi Forliból Manchesterbe került.

 

Az egyetlen manchesteri születésû játékos, a védõ, Max Dunne, de Barlow is a közeli Salfordból származik. E közben a sokoldalú ír korosztályos csapatkapitány, Lee O'Connor is csatlakozott a csapathoz a Waterfordtól, ahonnan a korábbi sztár, John O'Shea is származik.

 

Elsõ éves akadémisták a 2016/17-es szezonban: Aidan Barlow, Jake Barrett, Max Dunne, Luca Ercolani, Angel Gomes, Lee O'Connor, Harry Spratt, George Tanner.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!