U18: Derby 4-0 United

A Manchester United U18-as csapata 4:0-ás vereséget szenvedett el a Premier League nyitó mérkõzésén a Derby County együttesétõl.


Tom Sang a mérkõzés során ki lett állítva. A Kosok pedig mindkét félidõben betaláltak, emellett pedig egy büntetõt is kihagytak, de még ez is belefért a mai napon. A Vörös Ördögök pedig több alkalommal hiányoltak büntetõt a saját javukra, ám a játékvezetõ ezt máshogy gondolta.

 

Luke Thomas korai góljával tökéletesen kezdte meg a Derby-nek a találkozót, majd nem kellett sok ahhoz, hogy Cameron Cresswell megduplázza a hazaiak elõnyét. A félidõben történt némi taktikai változás a Unitednél, hiszen Indy Boonen és DJ Buffonge is játék lehetõséghez jutott.

 

Ennek ellenére egy újabb hazai találat következett. Cresswell büntetõt értékesíthetett, miután Tyrell Warren szabálytalankodott a tizenhatosban. Sajnos Moutha-Sebtaoui nem tudott védeni, 3:0. Angel Gomes jutott néhány tisztességes lövésig, illetve Buffonge egyik próbálkozása a kapufáról pattant le, majdnem átlépve a gólvonalat.

 

Sang szabálytalankodott, dupla nehézséget okozva ezzel a csapatának, hiszen nem csak büntetõt lõhettek, de még ki is állították a United játékost. Tahith Chong lehetõségét ezúttal is a játékvezetõ hiúsította meg, majd egy vendég szögletet követõen, a büntetõterületen levõ tülekedés során a labda nem bírt a vonalon áthaladni. Nem volt szerencséje a Vörös Ördögöknek.

 

A hangulat tovább mélyült vendég szempontból, a Derby kontrázott, s egy nagyon jól idõzített kiugratás után Cresswell mesterhármassal fejezhette be a találkozót, s okozott még nyomorúságosabb szombatot a United játékosainak.

 

United: Moutha-Sebtaoui; Tanner, Warren, Sang, Kenyon (Buffonge 46); Hamilton, Whelan; Chong, Gomes, Bohui (Boonen 46); Dearnley (Barlow 81).

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!