Ibrahimovic újabb mérföldköve

Zlatan Ibrahimovic több mint 20 méterrõl szerzett gólja nem csak 3-1-es gyõzelemhez segítette hozzá a Manchester Unitedet a Bournemouth elleni szezonnyitón, de újabb fantasztikus eredményként írható fel önéletrajzába.


A svéd a 69. percben megszerezte pályafutása elsõ találatát a Premier League-ben, így ezzel már nem csak a Serie A-ban, a La Liga-ban, a Ligue 1-ben, és a Bajnokok Ligájában, de az angol pontvadászatban is eredményes tudott lenni elsõ mérkõzésén. A nyáron igazolt támadó elégedetten nyilatkozott gólját követõen a Sky Sportsnak, de kijelentette, a legfontosabb aspektusa a mai napnak a csapat gyõzelme volt.

 

"Megpróbálom elvégezni a feladatomat, és segíteni a csapattársaimat" - kezdte.

 

"Az elsõ számú cél a gyõzelem. A második, hogy ha tudok, akkor szerezzek gólt egy olyan mérkõzésen, mint amilyen ez volt, de bárki talál be, az a csapat segítségére van."

 

"Akár én, akár Wayne [Rooney], akár más talál be, az ugyanolyan fontossággal bír. Számomra a gyõzelem a legfontosabb. Ha bárki gólt szerez, az egy plusz."

 

 

Amikor arról kérdezték, milyennek találja az életet Angliában, a svéd így válaszolt:

"Ez nem könnyû. Minden új számomra - a csapattársak, a klub, a környezet, a stadionok, de lassan beilleszkedek, elkezdem a játékomat játszani, és gyõzelemhez segítem a csapatomat. Ugyanúgy szeretnénk folytatni, ahogy elkezdtük."

 

"A csapat jól teljesített. Nehéz mérkõzés volt. Az elsõ félidõben nem nyújtottunk 100 százalékos teljesítményt, de a fordulás után minden könnyebbé vált, több területünk lett, amellyel jobban tudtuk a saját játékunkat játszani. Jó mérkõzés volt, jó kezdés. Mindig fontos gyõzelemmel indulni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!