Rooney: Még többet nyújtunk majd

Miután góllal segítette csapatát a Bournemouth elleni gyõzelemhez, Wayne Rooney elmondta, a mainál is több jön majd a gárdától.


Rooney a második félidõben szerzett egy fejesgólt, ami manchesteri pályafutása 246. találata volt.

 

A találkozót követõen az MUTV-nek és a Sky Sports-nak adott interjújában a csapatkapitány hangsúlyozta, fontos, hogy gyõzelemmel kezdték a szezont és örül, hogy õ is betalált.

 

"Mindig fontos, hogy megnyerd az elsõ mérkõzést. Olykor nagyon jól játszottunk, különösen a második félidõben. Volt néhány remek támadásépítés és kontra. Szerintem megérdemeltük a sikert" - mondta Rooney.

 

"Mindig szuper, ha betalálsz. Volt pár helyzetem és talán még egy gólt szerezhettem volna, de elégedett voltam a teljesítményemmel, a góllal és a három ponttal."

 

"Hiszek saját képességeimben, magabiztos vagyok és hiszem, hogy elég jó vagyok ahhoz, hogy pályán legyek. És ha ott játszok, ahol ma, akkor gólokat fogok szerezni."

 

 

"Remélem" - felelte a csapatkapitány, amikor arról kérdezték, ennél sokkal többet mutat-e majd a csapat. "Néhány játékosnak még el kell érnie a legjobb erõnléti állapotát. Tudjuk, hogy jobban tudunk játszani annál, mint amit ma mutattunk, bár elég jók voltunk, de biztos vagyok abban, hogy a következõ hetekben javulni fogunk."

 

Rooney külön dicsérte csatártársát, Zlatan Ibrahimovic-ot, aki angol bajnoki bemutatkozásán gólt szerzett.

 

"Zlatan nyilvánvalóan egy csúcsminõségû játékos, mindig jó együtt játszani vele. Õ egy befejezõ csatár, de remek lába van az elõkészítéshez is. Csak próbálnom kell az elérhetõ területeket megtalálnom mellette."

 

"Nem volt szerencséje a szabadrúgásánál, de a gólja nagyszerû lövés után született. Európában különbözõ bajnokságokban szerepelt, mindegyikben gólokat lõtt, így nem kérdés, hogy gólokat fog termelni nekünk is."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!