Mourinho: Zlatan 34 évesen a csúcson

Jose Mourinho szerint Zlatan Ibrahimovic kora ellenére játékának csúcsán van és vezére lehet a csapatnak a Manchester United hazai és európai kupavadászatában.


A United menedzserét, Jose Mourinhot izgalommal töltötte el csapata 3-1-es sikere a Bournemouth otthonában a Premier League nyitóhétvégéjén. Az összecsapáson Juan Mata, Wayne Rooney és Zlatan Ibrahimovic voltak eredményesek a Vörös Ördögök részérõl.

Néhányan megkérdõjelezték, Ibrahimovic vajon hogyan boldogul majd a gyors és õrületes tempójú Premier League-ben 34 évesen.

Mourinho azonban elutasította a svéd életkorát firtató kérdést: "Felejtsd el az okiratait, felejtsd el, hogy az áll benne, 34 éves, a teste és a gondolkodása nem egy 34 éves srácé."

"Úgy gondolom, hogy tulajdonságai tekintetében a csúcson van. Reggelinél, ebédnél az asztala körül fiatalokkal van körülvéve, gyerekekkel."

 

 

 


"Luke Shaw, Marcus Rashford azok, akik vele vannak egy asztalnál. Õ tudja, milyen segítség lehet számukra."

Amikor arról kérdezték, hogy ideges volt-e kissé elsõ Unitedes Premier League mérkõzése elõtt Mourinho így felelt: "Hogy õszinte legyek, a meccs elõtt egy kicsit igen, de ez az érzés normális."

"Sosem felejtem, egy nap a Real Madriddal érkeztem az Old Traffordra és a meccs elõtt megkérdeztem Sir Alex Fergusont 'Még mindig szoktál idegeskedni?' - 'Igen'."

"Szóval megértettem - ez az érzés sosem fog változni."


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!