Rio gyõzelmet vár a rangadón

Rio Ferdinand kijelentette, a Manchester United csak a három pont megszerzésével lenne elégedett a holnapi, Manchester City elleni városi derbi alkalmával.


Az elsõ helyezett a harmadikat fogadja az Old Traffordon a szombati megarangadón, és az angol válogatott csapatkapitánya, aki a Wolves elleni mérkõzés elõtti bemelegítésen elszenvedett sérülése miatt csak a lelátóról figyelheti majd a mérkõzést, szerint a hazaiak nem fognak döntetlenre játszani.

 

"Három pontot akarunk szerezni" - kezdte Rio a United Reviewnak.

 

"Nem hiszem, hogy bármikor is úgy léptünk volna pályára, hogy a döntetlenért játszottunk volna, és ez szombaton sem lesz másként."

 

"Ha bármely United-szurkoló azt mondja, elégedett lenne az egy ponttal, akkor remélem, õk nem lesznek ott az Old Traffordon szombaton, mert az ilyen irányú gondolatok nem segítik a csapatot. Pozitív gondolkodásmódra van szükségünk."

 

"Egy pontért játszani nincs benne a Manchester United, és játékosai vérében - a menedzser nem lenne elégedett vele, és a játékosok se."

 

 

Sir Alex Ferguson fiai egy, az idei szezonban ritka eseménynek számító vereséggel a hátuk mögött vágnak neki a mérkõzésnek. A múlt heti, Molineuxban történt botlás az elsõ volt a Premier League idei szezonjában a Vörös Ördögök számára - amelyre egyébként már 2010 márciusa óta nem volt példa, és ha nem kaptak volna ki 2-1 arányban akkor új, klubrekordnak számító 30 mérkõzéses veretlenségi sorozatot állítottak volna be a bajnokságban.

 

És bár Ferdinand elárulta, hogy a csapat öltözõje nem volt éppen a nyugalom szigete a vereséget követõen, szerinte túl nagy hangsúly került a csapat veretlenségére az utóbbi hetekben. 

 

"Nagyon kiakadtunk, hogy veszítettünk" - tette hozzá Rio.

 

"De én inkább elbukok egy-két meccset, ha így megnyerhetjük a bajnokságot."

 

"Veretlenül végigcsinálni az egész szezont nem szerepelt a számomra fontos dolgok listájának elején. Nem lettem volna túl boldog, ha egy egész szezonban veretlen csapat tagjaként csinálom végig az egész évet, de közben nem leszünk bajnokok. Mi számít, ha nem éppen az, hogy az idény végén a te nyakadba kerüljön az aranyérem?"

 

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!