Mourinho: Fellaini létfontosságú a Unitednek

Jose Mourinho állítása szerint Marouane Fellaini kulcsfontosságú szereplõje a Manchester Unitednek, miután a középpályás kiemelkedõ teljesítményt nyújtott vasárnap a Bournemouth elleni gyõzelem során.


Fellaini fontos szerepet játszott a 3-1-es diadalon, melyen Juan Mata, Wayne Rooney és Zlatan Ibrahimovic találataival a Vörös Ördögök a legjobb módon kezdték az évet a Vitality Stadionban.

A mérkõzés után az MUTV-nek nyilatkozva Mourinho kiemelten dicsérte Fellainit és hiszi, a szurkolók "szeretni" fogják a belgát, ha folytatja jó formáját.

"Fellainivel kapcsolatban mindig az az érzésem, hogy átlagban nem szeretik a Vörös Ördögök szurkolói" - mondta Mourinho. "De, ha úgy játszik, ahogy teszi azt most, szeretniük kell majd, mert õ fontos számunkra."

Maga a játékos örömének adott hangot a gyõzelemmel induló Premier League rajtjuk okán, és elmondta, határozott, hogy bizonyítsák, a "United visszatért".

"Kemény mérkõzés volt mindkét fél számára" - mondta az MUTV-nek. "A Bournemouth jól játszott az elsõ félidõben. A második félidõben jobban tartottuk a labdát, több helyzetet dolgoztunk ki és több lehetõséget magunknak. Éltünk ezekkel a lehetõségekkel és megszereztük a gyõzelemet, ami nagyon jó volt számunkra."

 

 

 


"Bízom benne, hogy több gólt is fogunk látni ebben a szezonban, de folytatnunk kell a munkát és javulnunk kell minden edzésen, minden mérkõzésen. A menedzser segít hogy érezzük ezt a fajta agressziót és karakterességet, ami ahhoz szükséges, hogy mérkõzéseket nyerjünk, ez pedig a legfontosabb."

"Minden mérkõzésen fejlõdnünk kell, ha valami jót szeretnénk ebben a szezonban produkálni és szeretnénk bebizonyítani mindenkinek, hogy a Man United visszatért."

Ibrahimovic és Bailly is a kezdõben kapott helyet Fellaini mellett, a hórihorgas belgát pedig lenyûgözte teljesítményük. Bailly-t a szurkolók a Twitteren kiírt szavazáson a mérkõzés legjobbjának választották.

"Az új srácok jók és minõséget hoztak a csapatba" - tette hozzá Fellaini. "Zlatannak egy lehetõsége volt és abból gólt is szerzett, ez jó nekünk. Bailly nagyon erõsen védekezett és erre szükség is van a Premier League-ben, reméljük, hogy a továbbiakban is képes lesz ezt folytatni."

"Mint mindenki, én is szeretnék kezdõként szerepelni, szóval boldog vagyok, hogy ez ma így történt, megmutathattam a játékom a menedzsernek, azt, hogy mire vagyok képes."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!