Wilson a Derby-hoz került

A Manchester United és a Derby County megállapodott egymással arról, hogy a fiatal tehetség, James Wilson egy szezon erejéig az IPRO Stadiumban szerepel.


A 20 éves csatár - aki 20 manchesteri szereplése alatt 4 gólt lõtt - Nigel Pearson csapatához csatlakozik abban a reményben, hogy ebben a szezonban sikerül kiharcolniuk a feljutást.

 

Wilson még Ryan Giggs menedzseri idõszaka alatt (a 2013/14-es szezon végén) mutatkozott be az elsõ csapatban, ráadásul nem akárhogy, hiszen a Hull City ellen duplázni tudott az Old Traffordon, majd Louis van Gaal elsõ szezonjában is a csapat tagja maradt.

 

A 2015/16-os szezonban már nem játszhatott annyit, mint elõtte, ezért az U21-es válogatott játékos a Brightonhoz került kölcsönbe. Willo 28 meccsen öt gólt termelt Chris Hughton gárdájában, amely elérte a rájátszás elõdöntõjét akkor.

 

Wilson a nyár elején visszatért a Unitedhez, ám Jose Mourinho csapatában akkora a verseny csatárposzton - Rooney, Ibra, Martial és Rashford is a helyért harcol - hogy a klub akadémiáján nevelkedett támadó vállalta, hogy ideiglenesen a Derby-hoz igazoljon, hogy tovább fejlõdjön.

 

 

A Derby honlapján Pearson így nyilatkozott: "Nagyon örülünk, hogy sikerült James Wilsont egy évre megszereznünk. Remélem, hogy ez a kölcsönszerzõdés minden fél számára elõnyös lesz és szeretnék köszönetet mondani a Manchester Unitednek, hogy lehetõvé tették ezt az igazolást. Wilson egy energikus játékos, akivel bõvülni fog támadóerõnk."

 

A Manchester United összes tagja minden jót kíván James-nek a szezonra!

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!