Merritt Paulson: Rooney nagyszerû lenne az MLS-ben

A Portland Timbers tulajdonosa, Merritt Paulson szerint Wayne Rooney "nagyszerû igazolás" lenne az MLS számára.


Az angol válogatott gólrekorderének még három éve hátra van a 2014. februárjában aláírt ötéves szerzõdésébõl a Manchester Unitedben, mely kontraktus értelmében heti 300 ezer font üti a markát.

Az elmúlt évtized egyik legnagyobb angol csillaga, Rooney rengeteg ajánlatot kapna, amennyiben úgy döntene, távozik Manchesterbõl és követi honfitársait, többek közt Steven Gerrardot és Frank Lampardot az Egyesült Államokba.

Paulson, bár szeretné, ha az MLS-be nem érkezne több olyan külföldi sztár, aki már túl van zenitjén, úgy érzi Rooney hasonló sikereket érhetne el, mint az olasz csatár, Sebastian Giovinco, aki tavaly 27 évesen a liga legértékesebb játékosa volt.

 

 

 


"Még mindig elõtte áll pár jó év a futball világában, ez vitán felül áll" - mondta Paulson a Daily Mirrornak. "Nagyszerû igazolás lenne az MLS számára - száz százalék, hogy az MLS-t vonzónak találná."

"Figyelembe kell venni, hogy õ egy nagyon tehetséges játékos, aki még képes minõségi futballt produkálni, nem egy 34 vagy 35 éves focistáról beszélünk."

"Izgalommal tölt el, ha belegondolok, milyen hatást érhetne el az MLS-ben, ellenben egy olyan játékossal, aki karrierjének alkonyán érkezik."

"Az MLS jelentõs összeget kínál. A közelmúltban voltak tárgyalások olyan játékosokkal, akik Rooneyhoz hasonlóan nagy nevek."


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!