Rooney: Jól alkalmazkodunk Joséhoz

A Manchester United csapatkapitánya, Wayne Rooney szerint a játékosok alkalmazkodnak José Mourinho elképzeléseihez, és szeretnék a portugál menedzser által elképzelt játékot megvalósítani szombaton, a Hull City otthonában.


Rooney a KCOM Stadiumban megrendezendõ mérkõzés elõtt nyilatkozott a MUTV-nek, ahol két, eddig száz százalékos együttes csap majd össze a válogatott szünet elõtti utolsó bajnoki fordulóban.

 

"Természetesen minden teljesen más" - kezdte a csapatkapitány új menedzserükkel kapcsolatban.

 

"Minden menedzser másként készíti fel csapatát egy adott mérkõzésre, más edzésmódszerei vannak, más játékot akar látni a pályán."

 

"Nekünk, játékosoknak, a felkészülésünkben a hét során alkalmazkodnunk kell ahhoz, amit a menedzser elvár tõlünk, a mérkõzések napján pedig törekednünk kell arra, hogy megvalósítsuk, amit eltervezett számunkra."

 

"Ez az, amit mi is szeretnénk elérni, és szerencsére a szezont sikerült is jól kezdenünk. Jól sikerült a felkészülésünk ezen a héten is, úgyhogy reméljük folytatni tudjuk ezt a sorozatot. Természetesen minden egyes mérkõzésen jól akarunk teljesíteni, amin pályára léphetünk, és mindent megteszünk, hogy gyõzelemhez segítsük a csapatot."

 

A Manchester United vezetõsége nem maradt munka nélkül a nyári átigazolási szezonban, amellyel kapcsolatban pozitív véleményt fogalmazott meg Rooney.

 

"A nyári igazolások nagyon jó vételnek bizonyultak" - folytatta Wayne.

 

"Nagyon gyorsan beilleszkedtek, és már most is láthatjuk, milyen hatással tudnak lenni a csapatra a pályán. Remélhetõleg ezt folytatni tudják, és a már régebb óta itt lévõ játékosok is jól szerepelnek majd továbbra is. Ha ez sikerül, biztosan jó szezon elébe nézhetünk."

 

 

A szombati vendéglátó Hull City kispadján ideiglenes megbízással Mike Phelan ül, azonban Sir Alex Ferguson egykori jobbkeze igen közel áll végleges kinevezéséhez, miután a Tigriseket három gyõzelemre vezette idei három tétmérkõzésükön, sorrendben a bajnoki címvédõ Leicester City, a Swansea City és az Exeter City elleni Ligakupa mérkõzésen.

 

"Elvitathatatlan, hogy hosszú idõn keresztül dolgozott együtt Sir Alexszel, illetve játszott a kezei alatt" - tette hozzá Rooney.

 

"Nagyszerûen kezdte a szezont a Hull, és biztos vagyok benne, ha megkapja a lehetõséget arra, hogy véglegesen kinevezett menedzserként tevékenykedjen, akkor nagyszerû munkát fog végezni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!