Hivatalos: Weir is a Hull Cityé

James Weir az átigazolási idõszak utolsó napján távozott a Manchester Unitedtõl, és három éves szerzõdés keretében a Hull Cityhez igazolt.


A prestoni születésû középpályás egyetlen egyszer léphetett pályára a Vörös Ördögök felnõtt csapatában, amikor az elõzõ szezonban az Arsenal ellen 3-2-re megnyert bajnokin csereként debütálhatott, amely mérkõzés egyébként Marcus Rashford duplázásáról marad emlékezetes, szintén bajnoki bemutatkozásán.

 

 

Az augusztus 4-én 21. életévébe lépõ Weir, aki Louis van Gaal edzõsködése alatt hét alkalommal a felnõtt csapat kispadjára is leülhetett tétmérkõzésen, míg Warren Joyce bajnoki címig jutó U21-es csapatában kulcsszerepet vállalt. A kreatív játékos csapatkapitányként vezette címvédésig a tartalékokat, aki színeiben 6 gólt szerzett az elõzõ szezonban.

 

Szerda esti átigazolása értelmében Weir követte egykori U21-es csapattársát, Will Keane-t, aki szintén véglegesen a Hull Cityhez igazolt, ahol jelenleg megbízott vezetõedzõi pozíciót lát el a United korábbi másodedzõje, Mike Phelan.

 

Mindenki a Manchester Unitednél sok sikert kíván Jamesnek a jövõre.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!