Mkhitaryan játéka kérdéses a City elleni derbin

Henrikh Mkhitaryan játéka kérdéses a Manchester City elleni városi rangadón, miután a válogatottban játszva térdsérülést szenvedett.


Mkhitaryan a térdét fájlalta, miután Marek Suchyval ütközött az örmények Csehország elleni barátságos mérkõzésének elsõ félidejében, aminek következtében a szövetségi-kapitány kénytelen volt lecserélni õt.

A Manchester United menedzsere, Jose Mourinho reméli, hogy a 27 éves játékost, aki a Borussia Dortmundtól érkezve júliusban négy éves szerzõdést írt alá a Vörös Ördögökkel, csak elõvigyázatosságból cserélték le a Dánia elleni világbajnoki selejtezõ elõtt.

Mkhitaryant Mourinho nem régiben "fantasztikus tehetség" jelzõvel illette és a korábbi Chelsea menedzser most nyugtalanító hírrel kell, hogy szembenézzen játékosáról a manchesteri derbi elõtt.

 

 

 


Mourinho, aki Ibrahimovic-nak extra pihenési idõt adott, a hét korábbi szakaszában aggodalmát fejezte ki a válogatott mérkõzések kapcsán.

"Nyolc mezõnyjátékosunk van csak velünk és Sam Johnstone, mint kapus" - mondta Mourinho az MUTV-nek.

"A többiek kiesnek a közös munkából, nem fogjuk tudni, milyen edzésmunkát végeznek, miként regenerálódnak, milyen napokat töltenek el hazájuk válogatottjának kötelékében."

Mindeközben a City fellebbez majd Agüero ütését követõen csütörtökön, Guardiola aggódva várhatja, amíg kiderül, az argentin válogatott támadó szerepelhet-e a rangadón.


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!