McKenna a United U18-as csapatának új edzõje

Kieran McKenna a Manchester United U18-as együttesének új edzõje.


A 30 éves, korábban a Tottenham ifjúsági csapatát gardírozó edzõ, csatlakozott a Vörös Ördögök akadémiájához és a Middlesbrough elleni, szombati találkozón már õ ül majd a kispadon.

McKenna a Spurs-szel kiütötte a United csapatát a 2015-ös Ifjúsági FA-kupából a White Hart Lane-n, és kitûnõ hírnevet szerzett magának a fiatal játékosok fejlesztésével.

"Ez remek" - mondta a gyerekkora óta United szurkoló McKenna a klubhoz való szerzõdésérõl. "Már itt vagyok nagyjából egy hete, ismerkedem a stábbal, a játékosokkal és mindenkivel az épületben. Mindenki nagyon barátságos, és ez segített abban, hogy a személyzet zömét mostanra ismerhetem, és néhány emberrel jó kapcsolatot sikerült kialakítanom."

"Úgy érzem, nagyon gyorsan berendezkedtem, és a munka a srácokkal eddig nagyon jól ment, szóval eddig nagyon sima minden."

"A Tottenhamnél voltam 14 éves koromtól, mióta Írországból oda érkeztem, hogy az ifjúsági csapattal edzhessek" - tette hozzá. "Tizenhat évesen profi szerzõdést kaptam, és hét nagyszerû évet töltöttem játékosként. Nyilvánvalóan az utolsó pár évben nagy mértékben hátráltattak a sérülések és 23 évesen befejeztem játékoskarrierem."

"Sokat tanultam és a Tottenham akadémiája sok sikert könyvelhet el, és biztos vagyok benne, hogy ezt folytatni is fogják. A Manchester Unitedhez érkezvén elmondhatod, ennél nincs nagyobb lépés az életben, amit megtehetnél, ez egy másik fantasztikus akadémia, és ez tényleg egy valóra vált álom. Hatalmas United rajongó vagyok, az édesapám ide hozott 1994-ben, hogy láthassam õket, amint felemelik a Premier League trófeáját."

Az akadémia feje, Nicky Butt megköszönte Tommy Martin kiváló munkáját, amit az U18-asoknál vitt véghez az átmeneti idõszak alatt. Tommy visszatér eredeti feladatához, és Warren Joyce-szal, és az U23-as csapattal fog dolgozni.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!