Keret az Európa-liga csoportkörre

Van változás a Manchester United által a Premier League-re, és az Európa-liga csoportkörére nevezett játékosainak listája között.


Bastian Schweinsteiger ugyanis nem került benevezésre a Manchester United keretébe az Európa-ligára.

 

A 31 éves játékos a Premier League-ben nevezésre került, így a hazai összecsapásokon meg van az esélye, hogy pályára léphessen az õsszel. Viszont az egykori Bayern München-sztár biztosan nem játszhat majd a Feyenoord, a Fenerbahce és a Zorya Luhansk ellen, miután kimaradt az UEFA számára benyújtott nevezési listáról.

 

Schweinsteigerre idén még egy alkalommal se számított José Mourinho, amikor mérkõzésnapi kereteit kijelölte, és több hete a tartalékokkal edz együtt. A klub részérõl szerették volna, ha a nyári átigazolási idõszak lezárulta elõtt távozik az Old Traffordról, és ez elé semmilyen akadályt nem görgettek, a német azonban a maradás, és a harc mellett döntött.

 

A játékos sorsa kapcsán Mourinho azonban elmondta "nehéz lenne" Schweinsteigernek beverekednie magát a csapatba.

 

 

Értékes tapasztalatokat gyûjthet ugyanakkor Timothy Fosu-Mensah és Axel Tuanzebe, miután az õ nevük megtalálható az európai kupaszereplésre jogosultak névsorában.

 

Fosu-Mensah kezdõként lépett pályára José Mourinho elsõ manchesteri mérkõzésén, a Wigan ellenében, ám tétmérkõzésen még nem számított rá a portugál menedzser.

 

A 18 éves Tuanzebe még Louis van Gaal irányítása alatt került fel elõször a felnõtt csapat keretéhez az elõzõ szezonban, és részt vett a kínai felkészülési túrán is.

 

A United Európa-liga szezonja szeptember 15-én, a Feyenoord elleni idegenbeli mérkõzéssel indul majd.


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!