Jose remek igazolásait dicsérte Scholesy

Paul Scholes úgy véli, Jose Mourinho 'minõségi igazolásai' máris kezdik visszafizetni a befektetett összeget azzal, hogy a klub három gyõzelemmel kezdte a bajnokságot.


A Manchester United egykori középpályása szerint az új menedzser olyan játékosokat igazolt, akik készek a Premier League-re, és a csapat szezon eleji formája biztosítja, hogy támadják a bajnoki címet.

 

Bár az angol rekordbajnok csak négy játékost vett - Eric Bailly-t, Zlatan Ibrahimovic-ot, Henrikh Mkhitaryant és Paul Pogbát - Scholes véleménye, hogy sokkal inkább a minõség, mint a mennyiség lesz döntõ fontosságú az elkövetkezendõ nyolc hónap során.

 

"Az általa vásárolt játékosok minõsége a legnagyobb különbség" - mondta Scholes a Sky Sports News HQ-nak. "Az elõzõ menedzserek (David Moyes és Louis van Gaal) rizikót vállaltak azzal, hogy próbáltak játékosokat, de valószínûleg nem mûködött ez olyan jól, mint kellett volna. De Mourinho kész játékosokat vett. Ez az, ami kell, a Premier League-re kész játékosok."

 

"Jelen pillanatban Mourinho nem vállalhatott rizikót."

 

 

A Manchester United legutóbb még Sir Alex Ferguson utolsó szezonjában nyert bajnoki címet. Azóta három szezon telt el és a United egyik szezonban sem tudott komoly kihívóvá válni, legjobb eredménye a negyedik hely lett.

 

És Scholes bízik abban, hogy Ibra érkezése Marcus Rashford elõnyére válik majd. A 18 éves csatár jelenleg épp a svéd érkezése miatt nem lett elsõszámú csatár, de az elmúlt héten a Hull ellen az utolsó pillanatban szerzett gyõztes gólt.

 

"Ibra fantasztikus a fiatal játékosok számára, különösen olyannak, mint Marcus Rashford. Marcus komoly szerepet fog játszani ebben a szezonban és ha van valaki, akire felnézhet, akitõl tanulhat, hogyan is kell játszani rendszeresen, az nagyon jó lesz a jövõje szempontjából."

 

"A Unitednek mindig voltak olyan játékosai, akik arroganciával rendelkeztek. Ibra ahol volt, bajnok lett. Pogba a Juventus csapatával az utóbbi három szezonban közel állt a BL megnyeréséhez és azt hiszem, bajnok lett mindhárom évben. Ez a gyõztes mentalitás - mint mondtam - az, amivel Mourinho nem engedhette meg a rizikót. Ezek a játékosok nem jelentenek kockázatot, mert õk gyõztesek."

 

"Minden játékos jól kezdte a szezont, ami önbizalmat adott a csapatnak. Amikor olyan nagy játékosokat igazolsz, mint Pogba és Ibra, az hatalmas lökést ad."

 

"Ez hatalmas lökést ad szerte az öltözõben, a teljesítményed is nõ és véleményem szerint a United játékosai eddig jól tették a dolgukat."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!