U18: United 5-1 Middlesbrough

A United fiataljai az Everton elleni 5-1 után szintén ugyanilyen arányban gyõzték le a Middlesbrough együttesét.


A Finch Farmon aratott gyõzelem okozta magabiztosságot sikeresen mentették át a következõ ütközetre a fiatalok.

Az idõjárás egyszerûen pocsék volt, miután az elõrejelzéseknek megfelelõen egy nagyon vizes pályán kellett játszani Carringtonban.

Az új edzõ, Kieran McKenna és segítõje, Colin Little bizonyára elégedettek ezzel a teljesítménnyel, nem csak amiatt, hogy ismét nagyarányú gyõzelmet aratott a csapat, de az sem elhanyagolható, hogy milyen körülmények között tette mindezt.

A Unitednek a 37. percig kellett várnia elsõ góljára, Indy Boonen talált be Angel Gomes passzából, az elsõ félidõ így még kevésbé eseménydúsan telt, ellentétben a másodikkal.

Nem tûnt úgy, hogy a United számára könnyû lesz a helyzet, miután röviddel a szünet után a Boro egalizált Brendan Holdsworth 23 méteres bombájával.

Úgy látszott a vendégeket feldobta lõtt góljuk, azonban 5 perccel késõbb ismét hátrányba kerültek, Gomes újabb gólpasszt osztott ki, ezúttal Idris Kanunak. Kanu gólja beindította a gólcsapot, ami után a United megállíthatatlan volt a hátralévõ idõben.

Magasszintû foci következett és a United következõ három gólja egytõl-egyig remekül kivitelezett találatok voltak.

Kanu második gólját lõtte az 59. percben, majd 10 perccel késõbb Kayner Diedrick-Roberts készítette elõ Gomes számára a negyedik találatot.

A bár bõrig ázott, de örömmel teli szurkolók elõtt már úgy tûnt 4-1 lesz a végeredmény, azonban a rendes játékidõ utolsó percében Jake Kenyon gólpasszából DJ Buffonge megkoronázta a csapat kitûnõ teljesítményét az ötödik, egyben a mérkõzés utolsó találatával.

U18 Premier League | 2016. szeptember 3-a | Aon Training Complex | Gólszerzõk: Boonen 36, Kanu 52, 58, Gomes 68, Buffonge 90; Holdsworth 47

United: Moutha-Sebtaoui; Tanner, O'Connor, Dunne (Ercolani 51), Kenyon; Whelan, Hamilton; Buffonge, Gomes, Boonen (Makela 71); Kanu (Diedrick-Roberts 63). Nem használt cserék: Johnstone, Barrett.

UPDATE: A mérkõzés összefoglalója ide kattintva megtekinthetõ.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!