Mitchell szerencséjének megfordulásában bízik

Demi Mitchell reményei szerint megfordul szerencséje a Manchester Unitednél, valamint bízik benne, hogy hozzá tud tenni a csapat támadójátékához, kezdve a City elleni Premier League 2 összecsapással az Etihadban.


A korábbi U17-es angol válogatott játékos visszatért a korábbi, hosszúra nyúló sérülése után és õ lõtte a gyõztes gólt a Vörös Ördögök ezidáig egyetlen gyõztes mérkõzésén a Leicester City ellen múlt hónapban. Mitchell egyre erõsebbnek és magabiztosnak érezve magát elhatározta, idén leteszi névjegyét a tartalék csapatban.

"Bekerültem a tartalékok közé, de utána bokasérülést szenvedtem és meg kellett, hogy mûtsenek" - mondta az élénk támadó az MUTV-nek. "Próbáltam mindent ugyanonnan folytatni, de ez nem sikerült. Nem igazán éreztem magam ugyanannak a játékosnak és hónapokig távol kellett lennem. Azonban jó felkészülés áll mögöttem, és bizakodom, hogy sikerül visszatérnem a formámhoz."

"Azt hittem, hogy amikor visszatérek, minden olyan lesz, mint elõtte, de fáradt voltam és nem éreztem magam olyan erõsnek. Egy ideig eltartott, amíg újra megtaláltam önmagam. A sérülés újra bekövetkezett egy év múlva, de a háttérbõl megkapom a támogatást."

"Nehéz idõk voltak és nem igazán tudtam, hogyan kezeljem ezt egészen addig, míg vissza nem tértem a pályára. Ismét megsérültem és akkor úgy véltem, hogy sérülékeny vagyok, de aztán rájöttem, hogy ez csak a rossz szerencsének köszönhetõ. Újra erõsnek érzem magam és a bokám is teljesen rendben van."

 

 

 


A 19 éves játékos tagja volt annak az U17-es angol válogatottnak, mely megnyerte a számukra kiírt Európa-bajnokságot 2014-ben, és bárhol is játszik, képes megállni a helyét.

"Személy szerint úgy gondolom, a szélen vagyok képes a legjobb teljesítményre" - tette hozzá Mitchell. "A jobb szélt részesítem inkább elõnyben, hiszen úgy be tudok törni, cselezni, lõni. Nemrég azonban a bal oldalon vetettek be és ott is jól éreztem magam."

"Pár játékos távozott a posztomról, mint James Weir és Andreas Pereira (kölcsönben), szóval úgy vélem ez egy lehetõség számomra, hogy betörjek a tartalékcsapatba, bebetonozzam a helyem, megpróbáljak fejlõdni és segíteni a csapatot. Remélhetõleg szerzek majd pár találatot és a csapat is belelendül majd, mert támadásban jelenleg nincs elég lehetõségünk."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!