Fellaini meghálálná Mourinho bizalmát

Marouane Fellaini szeretné folyamatosan visszafizetni menedzserének, Jose Mourinhonak az eddigi belé vetett hitét.


A belga válogatott játékos került a szurkolók kereszttüzébe, miután Louis van Gaal letargikus játékát többek között vele azonosították.

Fellaini Mourinho kinevezése óta reneszánszát éli a csapatban, és a United eddigi négy tétmérkõzésének minden egyes percén szerepelt a középpálya szívében.

A 172. Manchester City elleni derbihez közeledve Fellaini arra törekszik, hogy Mourinho bizalmát kihasználva elnémítsa kritikusait.

"Louis van Gaal bízott bennem, nagyon sok mérkõzést játszottam. Ebben a szezonban a pozíciómban játszom és érzem a menedzser bizalmát" - mondta a Sky Sports-nak.

"Magabiztossá tett és én mindent meg fogok tenni. [Mourinho bizalma] nagy hatással volt rám, hiszen ha valaki kétszáz százalékosan megbízik benned, akkor azt vissza kell fizetned."

Amikor arról kérdezték, meglepõdött-e amiatt, hogy ennyi játékidõt kapott Mourinhotól ezidáig, így felelt: "A menedzser tisztában van a kvalitásaimmal, tudja, mire vagyok képes."

"Már az elsõ napon beszélgettünk, amikor visszatértem nyaralásomból és keményen dolgoztam, ahogy mindig is teszem."

 

 

 

Fellaini betalált a United 4-2-es gyõzelmével végzõdõ derbin 2015 áprilisában

 


"Nem kell bemutatnom magam, minden eddigi menedzserem tisztában volt a képességeimmel. Ma itt vagyok és keményen próbálkozom, mint mindig, hogy a legjobb teljesítményem nyújthassam a pályán."

A 2013-ban az Evertonból 27.5 millió font ellenében érkezõ Fellaini hetedik manchesteri derbijére készülhet, amikor Pep Guardioláék az Old Traffordra utaznak szombaton ebédidõben.

Elõreláthatóan a mérkõzésen a United menedzsere, Mourinho elõáshatja a csatabárdot régi ellenfele, Guardiola ellen, ami egy extra élt ad majd a rendszerint heves mérkõzésnek.

Fellaini már alig várja, hogy érezhesse a derbire jellemzõ atmoszférát: "Mindenki szeretne ezeken a mérkõzéseken játszani, ez egy nagy meccs, egy derbi és a világon mindenki nézni fogja ezt az összecsapást, szóval ez mindkét csapat számára fontos mérkõzés lesz."

"Amikor a City vagy a Liverpool ellen játszol, tapintható a feszültség, de úgy vélem ez ebben a szezonban hatalmas, ugyanis új játékosok és menedzserek is érkeztek."

"Sok játékos érkezett az országba idén, ahogy sok nagyszerû menedzser is, szóval ez a szezon különleges lesz."

"Lesznek kihívások a találkozón, de a közönség mögöttünk fog állni, szóval jó mérkõzésre számítok."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!