Ibra ígérete a szurkolóknak

2013 után elõször tûnik valóban bajnoki címre esélyesnek a Manchester United, Zlatan Ibrahimovic pedig eltökélt, hogy ez valósággá is fog válni José Mourinho irányításával.


A svéd csatár elismeri, lehet, hogy már egy kicsit idõsebbek a portugál menedzserrel, mint amikor legelõször együtt dolgoztak, de újra nyerõ párost fognak alkotni a Manchester Unitednél.

 

Ibrahimovic eddig négy mérkõzésen négy gólt szerzett, mióta a nyáron a Paris Saint-Germaintõl ingyen Manchesterbe igazolt, Mourinho pedig ezzel egy idõben a klub történetének elsõ menedzser lett, aki elsõ négy mérkõzésébõl mindegyiket megtudta nyerni a manchesteri kispadon.

 

A páros 2009-ben együtt elhódította az olasz bajnokság megnyeréséért járó Scudettot, Ibrahimovic pedig biztos benne, hogy a benne és Mourinhoban uralkodó gyõzelmi vágy a Unitedet is visszajuttatja a siker útjára.

 

"Egy játékos és edzõje közötti kapcsolatnak meg kell maradni ezen a szakmai szinten" - kezdte Ibrahimovic a Football Focusnak.

 

"Ismerem az edzõmet már korábbról, tudom mit akar, mik az elvárásai, tudom mi vezérli, õ egy gyõztes. Én magamat is gyõztesnek tartom, én is szeretek nyerni, ezért pedig mindig minden tõlem telhetõt megteszek."

 

"Õ ugyanúgy gondolkodik, õ is nyertes, én is az vagyok. Fiatalabb korunkban sikerült már együtt nyernünk, és egy kicsit öregebben is nyerni fogunk. Nem öregen, csak kicsit öregebben."

 

 

Természetesen a hétvégi, Manchester City elleni városi rangadó, illetve múltjuk kapcsán nem maradhatott el Zlatan fricskája a Kékek újdonsült menedzsere, Pep Guardiola felé sem. Egy szezonon keresztül dolgoztak együtt a Barcelonánál, ahol 'hat hónap alatt kétszer beszéltek', Ibrahimovic pedig azzal vádolta a katalánt, hogy nem viselkedett egyenesen vele.

 

"Rövid idõn belül tud sikereket elérni" - tette hozzá Mourinhoról.

 

"Erre nem minden edzõ képes, mert vannak olyanok, akik lassan építkeznek, a klubjuk pedig türelmes velük, de õ [Mourinho] nagyon rövid idõ alatt képes hatalmas sikerre, emellett pedig egyenesen is viselkedik minden helyzetben."

 

"Õ nem az az edzõ, aki a hátad mögött beszél ki, és elbújik, õ elmondja neked a gondolatait. Ha nem vagy elég jó, akkor nem vagy elég jó, ezt pedig sokkal jobban kedvelem, mint amikor valaki nem mond neked semmit."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!