A derbik különös érzéssel töltik el Zlatant

Zlatan Ibrahimovic szerint a szombatihoz hasonló, várva várt derbik azok, amelyek felszabadítják a játékosokban a valós érzelmeket, és a világszerte derbiken résztvevõ Ibra több, mint kész, hogy elsõ ízben szerepelhessen a City ellen.


A 34 éves játékos számos helyi derbin szerepelt már és az ezzel járó csipkelõdést is megkezdte a héten, miután Instagram videójában a Manchester City új kapusát, Claudio Bravot heccelte.

Ibrahimovic viccesen megjegyezte, még vár a kékek kapusának válaszára, mielõtt kitekintett a hétvégi derbire az MUTV-vel készített exkluzív interjú keretein belül.

"Engem a nagy mérkõzések inspirálnak. Ezek azok az összecsapások, amikrõl mindenki beszél" - magyarázta. "Nagyon sok derbin játszottam, szerepeltem El Clasicon, és az Inter/Milan derbin, az Ajax Feyenoord elleni összecsapásán, ami ott a legnagyobb [Hollandiában] és a PSG/Marseille találkozón is."

 

 

 


"Mindegyiken játszottam, ez az egyetlen, amit ezidáig kihagytam. Szombaton ez következik majd és én igazán felkészült vagyok, magabiztos és koncentrált, emögött pedig nagyon sok kemény munka áll. Felkészültünk és kész vagyunk. Most már csak a mérkõzésre várunk."

Amint arról kérdezték, eddigi rövid manchesteri ideje alatt felismerte-e a mérkõzés fontosságát, mely különösen a szurkolók számára az, így felelt: "Az emberek beszélnek róla, felkészülnek rá és a média megvitatja a lehetõségeket a vörös és a világoskék oldalról is, beleértve az új játékosokat és edzõket is. Ezek csak normális elõkészületek."

"Én már ezen túlestem és tudom, hogy is megy ez. Készen állunk. Mindenki visszatért a válogatott mérkõzések után, újra akcióba lendülünk. A derbire koncentrálunk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!