Fellaini rámutat az elsõ félidei problémákra

Marouane Fellaini elárulta, mindenki csalódott a Manchester Unitednél a szombati vereség okán, de kijelentette, most már csak az elõttük álló sûrû idõszakra koncentrálnak, kezdve a csütörtöki, Feyenoord elleni Európa-liga meccsel.


A belga játékos ismét kemény munkát végzett a Vörös Ördögök középpályáján a Manchester City elleni rangadón, azonban õ se tudta megakadályozni, hogy elszenvedjék szezonbeli elsõ vereségüket.

 

A vereség ellenére a MUTV-nek nyilatkozva Fellaini elmondta, tovább kell lépniük, és az elõttük álló sûrû programra kell koncentrálniuk, amelyben csütörtökön egy rotterdami vendégszereplés, majd egy Watford elleni idegenbeli bajnoki szerepel, utóbbiak pedig meglepetésre 4-2-re legyõzték a West Hamet a hétvégén.

 

"Ma mindenki csalódott, ami teljesen normális egy elveszített rangadó után, de ez a szezon negyedik bajnokija volt, és még mindenki fog veszíteni. Most a következõ mérkõzésekre kell koncentrálnunk, amelyekre készen kell állnunk" - kezdte.

 

"Nehéz volt az elsõ félidõ, de nekünk is sikerült helyzeteket kidolgoznunk, és a szünetre akár 2-2-es eredménnyel is vonulhattunk volna, úgyhogy szerinten nem ez volt a probléma. Sokkal agresszívebbnek kellett volna lennünk, hogy megszerezzük elsõ vagy második szándékból a labdákat, ez azonban nem sikerült. A második félidõben azonban már jobb volt az ehhez való hozzáállásunk."

 

"Nem volt meg bennünk a kellõ agresszió az elsõ félidõben, de ez most már nem számít. A következõ mérkõzésre kell koncentrálnunk, amelyet meg kell nyernünk."

 

 

A United második félidõben sokkal jobb teljesítményt nyújtott a City ellen, a 28 éves játékos pedig úgy érzi, rengeteg problémát tudtak okozni Pep Guardiola tanítványainak, míg azt is hangsúlyozza, mennyire fontos, hogy megfelelõen felkészüljenek a most következõ meccsdömpingre.

 

"Folyamatosan problémát tudtunk okozni a Manchester Citynek a tizenhatosukon belül" - tette hozzá.

 

"De nem tudtuk elégszer eltalálni a kaput, így pedig nagyon nehéz gólt szerezni. Van még hátra 34 forduló a bajnokságból, így a következõ meccsen nyernünk kell."

 

"Gyorsan talpra kell állnunk, mert csütörtökön és vasárnap is meccsünk lesz. Sûrû lesz a szezon az Európa-liga mérkõzések miatt, erre pedig készen kell állnunk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!