U18: United 5-3 West Brom

A Manchester United U18-as csapata sorozatban harmadik ligagyõzelmét aratta egy drámai mérkõzésen, melyen 5-3-ra gyõzték le a West Brom csapatát az Aon Training Complexben.


A fiatal Vörös Ördögök magabiztosan kezdték a mérkõzést, miután elmúlt két találkozójukat az Everton és a Middlesbrough ellen is 5-1-re nyerték meg, és a szünetre is 3-1-es vezetéssel mehettek, köszönhetõen Indy Boonen, Angel Gomes és George Tanner góljainak. A fordulás után a vendégek 11 perc alatt két gólt is lõve kiegyenlítették a mérkõzés állását, és már úgy tûnt, a felek pontosztozkodásra kényszerülnek, azonban Tahith Chong ismét megszerezte a vezetést, majd Aidan Barlow a végén kiharcolt és értékesített egy büntetõt, ezzel beállítva a mérkõzés végeredményét.

Ahogy az várható volt, Kieran McKenna együttese önbizalomtól duzzadva kezdte a mérkõzést, de egy korai ütést is kapott, amikor a vendégek Evan Pierce révén megszerezték a vezetést a nyolcadik percben. Vezetésük nem tartott sokáig, a jó formának örvendõ Boonen találatával mindössze három perc elteltével jött az egyenlítõ gól.

Az elmúlt hetekben szintén remek formának örvendõ Gomes folytatta szemkápráztató teljesítményét és ezt góllal koronázta meg, nem sokkal az egyenlítõ talált után. Chong, aki szintén lenyûgözõ formát mutat, mióta megérkezett a Feyenoord együttesétõl, pontos beadása után fejelhetett csapattársa a kapuba, ezzel megszerezve a vezetést a hazaiak számára.

A United a 26. percben is betalált, melyet ismét Gomes remek munkája készített elõ, Tanner megpattanó lövése talált utat a hálóba, azonban a második félidõ már máshogy alakult. A West Brom az 52. és 63. percben is gólokat szerzett, és úgy tûnt, nagyon nehéz lesz áttörni ismét a vendégek védelmét.

Alig volt már a mérkõzésbõl hátra, amikor Boonen tört be a tizenhatoson belülre, miközben számos Albion védõt hagyott a háta mögött, majd Chong elé tálalt, aki közelrõl bevágta a labdát a kapuba. A három pont sorsát a csereként beálló Barlow döntötte el, akit a kapu elé betörve földre vitt a West Brom kapusa. A sértett állt oda a büntetõ elvégzéséhez, melyet sikerrel abszolvált és ezzel bebiztosította a Vörös Ördögök lenyûgözõ sorozatának folytatását.

A mérkõzés összefoglalója ide kattintva megtekinthetõ.

U18 Premier League Aon Training Complex | Gólszerzõk: Boonen 11, Gomes 21, Tanner 26, Chong 87, Barlow 90 (büntetõ)

United: Moutha-Sebtaoui; Tanner, Ercolani (O'Connor), Barrett, Kenyon; Whelan, Buffonge; Chong, Gomes, Boonen (Barlow); Burkart (Diedrick-Roberts). Subs not used: M.Johnstone, Makela.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!