Watford 3-1 Manchester United

Csúfos verést kapott a Mourinho-csapat. Immár három mérkõzés óta tartó vesztes sorozatban van a United.


Jose Mourinho a csütörtöki EL-meccs után a kezdõcsapatban hagyta Chris Smallingot, a szélekre pedig fiatal, lendületes játékosokat tett Anthony Martial és Marcus Rashford személyében.

 

Jó iramban indult a találkozó, a Watford a rá jellemzõ akarással állt a meccshez, amivel nagyon megnehezítette a vendégek dolgát. Olyannyira, hogy a hazaiak sokkal nagyobb veszélyt okoztak ellenfelüknél.

 

A 10. percben centikre volt attól Mazzarri csapata, hogy megszerezze a vezetést; egy szabadrúgást Prödl fejelte át a hosszúra, de Deeney lemaradt a labdáról. Két perccel késõbb szintén óriási esély adódott a Watford elõtt, David De Gea és Smalling nem értette meg egymást, a két manchesteri összeütközött, a labda így pont Ighalo elé került, de szerencsére a csatár képtelen volt 16-ról betalálni az üres kapuba.

 

Negyedóra telt már el, amikor Deeney fejesét kellett hárítania De Geának, amit könnyedén, látványosan meg is tett.

 

Végre a manchesteriek neve mellé is behúzhattunk egy támadást, ráadásul igen tetszetõsre is sikeredett, de Rashford centerezését Ibrahimovic csak az oldalhálóba tudta bombázni. Percekkel késõbb ismét Rashfordtól érkezett egy beadás, de Ibra és Martial is lemaradt a labdáról, utóbbi csak centikkel.

 

A 27. percben Martialt kellett ápolni egy összefejelés után, komolynak tûnt az eset, de a francia még visszatért a pályára, ahol azt láthatta, ahogy Pogba 25 méterrõl a felsõ lécre lõtt.

 

A 34. perc Michael Oliverrõl szólt, aki a Martial elleni szabálytalanságot nem fújta le, Janmaat köszönte szépen és az alapvonal mellõl visszagurított Capoue-hoz, aki 14 méterrõl kapuba lõtt, 1-0 a hazaiaknak.

 

Az eset után ismét ápolni kellett Martialt, akit aztán le is kellett cserélni, helyette Ashley Young folytatta.

 

A félidõ utolsó perceiben könnyen zavarba jött a hazai védelem, Ibra kétszer is ajándék labdát kapott, de egyszer sem élt a lehetõséggel.

 

Élvezetes elsõ félidõt láthattunk, a Watford nagy akarással játszott, míg a United gépezete nagyon akadozott.

 

A második félidõ eleje is hasonlóan alakult, mint az elsõ, leginkább a hazaiak szögleteit lehetett megemlíteni, míg a United alig jutott el ellenfele kapujáig. A félidõ elsõ valamire való manchesteri támadása a 62. percben jött, ami egybõl góllal zárult. Ibra megindulása után a svéd remekül kényszerítõzött Rashforddal, majd kissé kisodródott helyrõl beadott, a labda Rashford elé pattant egy védõrõl, a fiatal csatár pedig közelrõl bekotorta a játékszert a kapuba, 1-1.

 

 

Az egyenlítés után magasabb fokozatba kapcsolt Mourinho csapata, sokkal többet birtokolta a labdát, de a hazaiak hõsiesen védekeztek a kapussal együtt, aki a 79. percben nagyot védett Zlatan fejesénél.

 

Már úgy tûnt, a hazaiaknak jó a döntetlen, amikor a csereember Zuniga betalált a kapuba és megszerezte ismét a vezetést, miután az egész vendégvédelem csak nézte a támadást.

 

Mit vár a United szurkoló ilyenkor? Azt, hogy csapata nekiesik az ellenfelének. Ehelyett mit kap? Fejetlenséget, tanácstalanságot és újabb gólt. A védelem - Bailly-vel a fõszerepben - újfent gyengén teljesített, Fellaini próbált szerelni, de lábat ért és így összehozott egy büntetõt. A tizenegyest Deeney kegyetlenül bevarrta és beállította a végeredményt, 3-1 a hazaiaknak.

 

Ismét hibákkal teli Manchester Unitedet láthattunk. Nem csak a játékosok, a menedzser is sok hibás döntést hozott, ami sorozatban harmadik vereségét hozta.

 


Premier League, 5. forduló
Watford 3-1 Manchester United
Vicarage Road

 

Vezette: Michael Oliver

 

Watford: Gomes; Cathcart, Prödl, Britos; Janmaat(Amrabat 51.), Pereyra, Behrami, Capoue(Zuniga 82.), Holebas; Deeney, Ighalo(Success 90.)
Nem használt cserék: Pantilimon, Kenedy, Guedioura, Watson

 

United: De Gea, Valencia(Mata 62.), Smalling, Bailly, Shaw(Depay 85.); Pogba, Fellaini, Rashford, Rooney, Martial(Young 38.); Ibrahimovic
Nem használt cserék: Romero, Blind, Carrick, Herrera

 

Gólszerzõ: Capoue 34', Zuniga 83', Deeney 95' (11-es) illetve Rashford 62'

 

Sárga lap: Britos, Holebas, Deeney illetve Pogba, Fellaini, Depay, Rooney

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!