A menedzser Young hozzáállását méltatta

Jose Mourinho úgy érzi, Ashley Young pozitív hozzáállása példát kell mutasson csapaton belül azért, hogy kilábaljanak három meccs óta tartó vesztes sorozatukból.


Nagyon sûrû a program, hiszen három nap múlva már a Northampton elleni Ligakupa találkozó következik, majd jövõ szombaton a bajnoki címvédõ Leicester City érkezik az Old Traffordra. Ahogy a menedzser nem szállt el a jó rajt után, úgy a Watford elleni 3-1-es vereség után nem volt hajlandó túl nagy kesergésre sem.

 

"Egyensúly van bennem" - mondta a portugál az MUTV-nek. "Egyensúly, ami révén nem rohangálok a pálya szélén néhány gyõztes mérkõzés után, míg ilyen helyzetben senki nem lát túl depressziósnak. Szomorú vagyok. Nyilvánvalóan szomorú, de ahogy a játékosoknak is mondtam, csak egy módja van a kilábalásnak."

 

 

"11:30-kor edzésünk van, ott kell lennünk. Dolgozniuk kell, negatív pillanatok után meg kell mutatniuk egy bizonyos hozzáállást. Véleményem szerint Ashley Young jó példaként szolgál, fenomenális hozzáállása van, pozitív és eltökélt."

 

"Optimista emberekre van szükségünk, hogy pozitív érzelmeket kapjunk, mert a következõ alkalommal is kifutnak majd a pályára ezek a srácok és mint ahogyan a normális emberek, õk is érezni fogják a vereségek súlyát."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!