Mkhitaryan erõnléte miatt szenved

Ügynöke, Mino Raiola védelmébe vette Henrikh Mkhitaryant, akinek eddig nem úgy alakul élete a Manchester Unitednél, ahogyan azt elõzetesen elképzelték.


A nyáron a Borussia Dortmundtól szerzõdtetett középpályás a szezon elsõ három bajnokiján csak a kispadon kapott helyet, amely sokakat meglepett azt követõen, hogy az elõzõ idényben a Bundesliga legjobb játékosának választották meg Németországban.

 

Elõször a Manchester City elleni városi derbin jutott szóhoz kezdõként, amelyen amellett, hogy fájó, 2-1-es vereséget szenvedtek a Vörös Ördögök, az örmény játékost már a félidõben lecserélték pocsék teljesítménye okán.

 

Mkhitaryan az örmény válogatottban egy félkészülési mérkõzésen sérülést szedett össze a manchesteri rangadót megelõzõen, és ugyanezen problémája miatt még a keretbe se került be a Watford elleni tegnapi bajnokin.

 

 

Ügynöke, Mino Raiola szerint ügyfele azonban visszatérése után be fogja bizonyítani, a Unitednek megérte több mint 25 millió fontot kifizetnie érte.

 

"Mkhi volt a német bajnokság legjobb játékosa az elõzõ két szezonban. Erõs mentalitása van, aki hatalmas értéke lesz a csapatnak, amint teljesen egészséges lesz" - kezdte a Daily Mailnek.

 

Raiola néhány információt Mkhitaryan szerzõdtetésének részleteirõl is elárult, amelybõl kiderült, hogy a Unitednek egy másik Premier League klubbal szemben sikerült szerzõdtetnie a korábban a Shakhtar Donetskben is megforduló játékost.

 

"Már majdnem megegyeztünk egy másik Premier League klubbal, de a Dortmund nem akarta õt elengedni, majd jött a United, és nyélbe ütötte az üzletet."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!