Fellaini: Össze kell fognunk és talpra állnunk

A Manchester United középpályása, Marouane Fellaini kijelentette, együtt, közös erõvel kell talpra állniuk a vasárnapi, Watfordtól elszenvedett sorozatban harmadik vereségük után.


A csütörtöki, Európa-ligában történõ szereplést követõen vasárnap ismét a bajnokságban volt jelenése José Mourinho alakulatának, akik azonban a Watford otthonában 3-1-es vereséget szenvedtek, amikor Etienne Capoue, Juan Camilo Zuniga és Troy Deeney góljaira csak Marcus Rashford tudott válaszolni.

 

A Vörös Ördögök Capoue vitatott körülmények között született vezetõgóljára nem tudtak reagálni az elsõ játékrészben, a portugál menedzser félidei szavainak köszönhetõen azonban sokat javultak a második félidõre.

 

"A szünetben a menedzser azt mondta, önbizalommal telve jöjjünk majd ki a folytatásra, ezt pedig sikerült is megtennünk, aminek egy gól lett az eredménye" - kezdte Fellaini a MUTV-nek.

 

"Gyorsabban, magasabb intenzitással játszottunk, és a továbbiakban erre lenne szükség az elsõ pillanatoktól kezdve is."

 

"Sokkal jobbak voltunk a második félidõben. Megtartottuk a labdát, helyzeteket dolgoztunk ki, elõre játszottunk. 1-1-nél visszajöttünk a meccsbe, de aztán túl sok helyet hagytunk nekik, és nem helyeztünk rájuk megfelelõ nyomást, ami meghozta a második góljukat."

 

 

A Watford második gólja hatalmas csapásként érte a csapatot Marcus Rashford közelrõl szerzett egyenlítõgólját követõen. Ráadásul Deeney egy tizenegyesbõl tovább is tudta növelni a hazaiak elõnyét, akik ezt követõen már nem engedték ki kezeik közül a gyõzelmet. A 8 nap alatt sorozatban elszenedett 3 vereséget követõen a belga középpályás elismeri, nem éppen optimális az öltözõbeli hangulat, de a játékosoknak magasabb fokozatba kell kapcsolniuk és a maguk javára kell fordítaniuk az eseményeket, kezdve a szerdai Northampton Town elleni Ligakupa mérkõzéssel.

 

"Igen, a hangulat nem éppen rózsás mostanság, de emberek vagyunk, akiknek együtt kell talpra állniuk és megmutatniuk, hogy mire képesek" - tette hozzá.

 

"Kemény pillanat volt ismét vereséget szenvedni, de szerdán már ismét harcra készen kell állnunk."

 

"Koncentrálnunk kell. Jelenleg mindenki lent hordja a fejét, de ahogy mondtam, össze kell fognunk és harcolnunk, hogy megmutassuk, magabiztosak vagyunk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!