Mourinho véleménye a Northampton legyõzésérõl

Jose Mourinho szerint csapata megérdemelten jutott tovább a Northampton Town ellen, és a Sky Sports-nak, valamint az MUTV-nek vázolta fel meglátásait a mérkõzés lefújása után.


Az eredményrõl
"Megérdemeltük. Úgy történtek a dolgok, ahogy azt vártam. Az elsõ harmincöt percben teljesen mi irányítottunk és az utolsó 25 percben is."

Pozitív teljesítmény a Unitedtõl
"Csapatként az elejétõl az uralmunk alatt tartottuk a dolgokat. A cserék csak ezt vették fel, hiszen a csapat összességében irányított. A mérkõzés könnyebb lehetett volna, és az is kellett volna, hogy legyen, mert általában tíz ember ellen könnyebb játszani - a második félidõ elejétõl tíz ember ellen kellett volna, hogy játsszunk. De harcoltak és minden erejüket bevetették. Próbáltak problémát okozni nekünk, ami olykor sikerült is, szóval ez egy nehéz párharc volt, de összességében pozitív teljesítményt láthattunk."

 

 

 


A Northampton tizenegyesérõl
"Nos, úgy gondolom abba kellene hagynom azt, hogy a bírói döntésekrõl beszélek, és csak rád kell várnom, hogy beszélhessek róla. Van amit helyesen látok, van amit helytelenül, de várnom kellene pár percet ilyenkor. Tudom, hogy a piroslapról beszéltem, de az egy veszélyes szituáció volt, de nem a tizenegyesrõl volt szó. Egy olyan szituációról beszélek, ami bármikor elõfordulhat és súlyos sérülés lehet a következménye. Még errõl a helyzetrõl sem szabadna beszélnem."

Carrick remek teljesítményérõl
"Nem szeretnék túlságosan egyéneket kiemelni, de úgy gondolom, hogy teljesen rendben volt és a középpálya remekül irányítása alá vette a mérkõzést. Schneiderlin helyére behoztam Marouane-t, hogy megpróbáljam megállítani azt, amit 2-1-es vesztes állásnál az ellenfél csinál, ami ugye beívelések formájában nyilvánult meg és abban, hogy a rögzített szituációkra vártak. Úgy gondolom a csapat összességében jól teljesített."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!