Blind több gólt akar pontrúgásból

Az utóbbi szezonokat azzal töltötte, hogy megpróbálja megakadályozni, hogy csapata gólt kapjon, de az elõzõ hétvégén õ adta a legtöbb gólpasszt, összesen hármat a Leicester elleni bajnokin és reméli, a csapat még több gólt szerez pontrúgások után.


A Rókák ellen a holland játékos bal bekk poszton szabad kezet kapott a támadások segítésében és arról az oldalról õ végezhette el a szögleteket. A meccs elsõ félidejében öt sarokrúgása volt a manchesterieknek, melyekbõl három góllal végzõdött és a szünetre már 4-0-val mehettek a játékosok, amivel le is zárták a meccset, még ha az ellenfél fordulás után szépíteni is tudott.

 

Blind beszélt arról, mit is tett hozzá a United csodás sikeréhez és biztos abban, hogy több gólt is szereznek majd pontrúgásokból.

 

"Tavaly is megcsináltuk már ezt párszor" - mondta, amikor a Juan Matának adott gyors passzáról kérdezték, mely végül Marcus Rashford gólját készítette elõ. "Akkor nem jött össze, nem sikerült gólt szerezni belõle, de veszélyes szögletek voltak. Nem tudom, az emberek emlékeznek-e ezekre, de meghúztuk ezt korábban is. Jó érzés volt, hogy a Leicester ellen gól született ebbõl."

 

 

"Nagyon magas a csapatunk, ami veszélyt jelent és nagyon elégedett voltam a beadásaimmal. A játékosok ott voltak, hogy befejeljék a labdákat és nagyszerû érzés, hogy a négy gólból háromban is benne voltam. Úgy gondolom, több gólt is szerezhetünk majd rögzített szituációkból."

 

Blind szeretné, hogy csapata fenntartsa lendületét, amit a Leicester City és a Zorya Luhansk elleni sikerekbõl épített fel és sorozatban harmadik hazai meccsüket - a Stoke City ellen - is sikerrel zárják majd.

 

"Nagyon fontos a gyõzelem és minden arról szól, hogyan állunk a meccshez" - folytatta. "A szurkolóink mögöttünk állnak majd, és az otthoni meccseinken muszáj nyerni."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!