Young: Nyerjünk úgy, mint a Rókák ellen!

A Manchester United az elõzõ hétvégén stílusosan nyert a Leicester ellen és Ashley Young szeretné, ha a csapat hasonlóan pusztító teljesítménnyel rukkolna elõ vasárnap, a Stoke City elleni bajnokin is.


A Vörös Ördögök széttépték Claudio Ranieri csapatát, az elsõ félidõben húsz perc alatt négy gólt szereztek és lezárták a találkozót, még ha Demarai Gray a második játékrészben szépíteni tudott. Egy olyan teljesítmény volt ez, mely tele volt energiával és potenciával, melyek remélhetõleg együtt járnak majd a továbbiakban is Jose Mourinho csapata esetében.

 

"Ideális kezdés volt ez mindenki számára a pályán, a padon és a lelátókon is" - magyarázta Young, aki csereként állt be a Leicester ellen. "Egyike volt azoknak a napoknak, amikor minden összejött, gól után jött a gól. A srácok élvezték és ha több ilyen nap jön az Old Traffordon, az fantasztikus lesz."

 

"Elképesztõ hangulat volt, és úgy léptünk pályára, hogy menjünk elõre, ne engedjük játszani õket. Tudtuk, mik az erõsségeik, mik a gyengéik, amiket kihasználtunk. Gyorsan gólokat lõttünk és lezártuk a meccset."

 

 

"Eltökéltek vagyunk, hogy ismét nyerjünk, ezúttal a Stoke ellen, fõleg mert válogatott szünet jön. Gyõzelemmel akarunk elmenni a szünetre, majd friss érzéssel visszatérni. Pozitív lelkiállapotban akarunk a válogatott mérkõzésekre menni. A Leicester elleni elsõ félidõben remekül teljesítettünk, most is ezt akarjuk hozni, és majd meglátjuk, mi lesz."

 

Mark Hughes Stoke-ja nagyon szeretne javítani a gyenge kezdést követõen, hiszen csak két döntetlenre futotta erejükbõl, miközben már négy vereséget szenvedtek. Míg Youngot sokkolóan éri, hogy mostani ellenfelüket a tabella 19. helyén látja, elmondta, a Unitedet csak az érdekli, hogy a Fazekasok rossz formája tovább tartson.

 

"Meglepõ. Ha megnézed az elõzõ évek Stoke-jait, nem találtad õket a tabella alján a szezon ezen szakaszában. Sokkal elõrébb álltak. De ez a Stoke, nekünk magunkra kell koncentrálnunk, tartanunk a lendületet, tartani a gyõztes érzést bennünk és folytatni a támadó focit."

 

"Lent akarjuk tartani õket. Ez egy meccs, amin három pontot kell összeszednünk. Mi csak önmagunkra koncentrálunk."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!