Herrera: Hihetetlen, hogy nem nyertünk

Ander Herrera a vasárnap délutáni, Stoke City elleni mérkõzés után nem tudta elmagyarázni, a rengeteg helyzet ellenére csapata hogyan nem tudott gyõzni.


A Vörös Ördögök vasárnap az elsõ percektõl fogva domináltak, de pár hatalmas lehetõséget kihagytak vasárnap a Fazekasok elleni 1-1-es döntetlen során. A csereként beálló Anthony Martial vezetõ góljára Joe Allen válaszolt, melynek okán érthetõ frusztráció ütötte fel fejét a United drukkerei között.

"Nem tudjuk elhinni, hogy nem nyertük meg a meccset" - mondta Herrera az MUTV-nek. "Úgy vélem még a Leicester elleni mérkõzéshez képest is jobbak voltunk, hiszen 10 vagy 11 helyzetet is kidolgoztunk a kapusuk [Lee Grant] elõtt. Õ volt a legjobb játékosuk és ez mindent elmond. Úgy gondolom, a szurkolóink büszkék lehetnek, hiszen megtettünk és megpróbáltunk mindent a gyõzelem érdekében."

"Ez a futball. Hiszem, hogy amikor jól játszol, több az esélyed a gyõzelemre. Én így vélekedtem - jól kell játszanod, ha gyõzni szeretnél, de ezúttal ez nem így volt. Remélni tudom, hogy ez többé nem fordul elõ. Ha úgy játszol, ahogy mi tettük, akkor akár 6 vagy 7-0-ra is nyerhetsz. Hihetetlen, hogy nem nyertünk, de nem tudok ennél többet mondani. Nem tudom, hogy mit mondjak a szurkolóinknak, de el kell fogadnunk ezt a végeredményt és tovább dolgoznunk."

 

 

 


"Ha meglõttük volna a második gólt, véget vethettünk volna a meccsnek, de nem ez történt. Ezután egy nagyon szerencsétlen pillanat következett. Az, hogy a labda megpattant, nehézzé tette David [De Gea] számára a dolgot. Próbálta kilökni oldalra a labdát, aztán három játékos állt ott Jon Walters-szel szemben, õ azonban elérte, fogalmam sincs, hogyan. Ahelyett, hogy fölészállt volna a labda, eltalálta a keresztlécet - pályán maradt, hihetetlen balszerencsések voltunk."

A Vörös Ördögök következõ mérkõzéséig még 14 nap van, a nemzetközi válogatott mérkõzések után Liverpoolba látogat a United.

"Nagy mérkõzés ez számunkra" - tette hozzá Herrera. "A szurkolóinknak - távol a Liverpool otthonában. Jó példa áll elõttünk, amikor legutóbb a válogatott szünet után visszatértünk, az nem sikerült túl jól, és most esélyünk van ezen javítani. Kimondhatjuk ezt. Esélyünk van elkerülni egy hasonló sorozatot."

"Meg fogjuk próbálni. Jó dolog, hogy hétfõn fogjuk játszani a mérkõzést, így a dél-amerikai játékosainknak több ideje lesz regenerálódni, és visszatérni a csapatba. Folyamatosan dolgoznunk kell."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!