Kölcsönlesen: Amos a hetedik mennyországban

Távol a derbi drámától, egy sereg fiatal Vörös Ördög szerepelt kölcsönben a hétvégén is...


Ben Amos nagyban segítette az Oldham csapatát ahhoz, hogy sorozatban hetedik League One meccsén ne kapjon ki a Latics, most a Hudderfield ellen sikerült egy gól nélküli döntetlent kiharcolniuk. Amos - aki januárban csatlakozott Paul Dickov csapatához - hatalmasat védett Anthony Pilkington 23 méterrõl leadott szabadrúgásánál, mely ha a kapus nem figyel annyira, biztosan nagy gól lett volna. Az eredmény azt jelenti, az Oldham a hatodik helyen áll, 11 pontos hátránnyal az elsõ Brightontól.

Ritchie De Laet is részese volt egy kapott gól nélküli találkozónak, amikor a tíz emberrel játszó Portsmouth 2-0 arányban gyõzött a Doncaster ellen. De Laet - aki ebben a szezonban a Preston és a Sheffield United csapatában is játszott - magabiztos teljesítményt mutatott hátvégként ezzel segítve a Pompeyt elsõ gyõzelméhez 11 Championship mérkõzés óta. A gyõzelemnek köszönhetõen a Portsmouth a 18. helyre lépett fel.

Corry Evans nagyon jó formában volt a Hull csapatában, a Tigrisek 1-0 arányban legyõzték a Preston együttesét a KC Stadiumban. Evans - aki a korábbi Unitedes Cameron Stewarthoz és James Chesterhez csatlakozott - végig a középpálya szíve volt a mérkõzésen.

Danny Drinkwater majdnem gólt szerzett a hétvégén, amire szükség is lett volna, mert a Watford simán, 3-1 arányban kikapott a Burnley ellenében. A mérkõzés egyik kiválósága egyébként a korábbi United játékos, Chris Eagles volt, aki gólt is szerzett.

Tom Cleverley a másodikfélidõben kapott lehetõséget a Wigan csapatában az Anfielden lejátszott 1-1 alkalmával. Tomot a 67. percben küldte be Martinez menedzser a pályára, hogy segítsen Steve Gohourinak Luiz Suarez semlegesítésében.

Kiko Macheda is a padról állt be a második félidõben a Sampdoria csapatába, mely végre - három vereség után - gyõzni tudott 3-1 arányban a Bologna ellen. Macheda nem szerett gólt.

Danny Welbeck még mindig térdín sérüléssel szenved, így a Sunderland hazai pályán, 2-1 arányú Tottenham elleni vereségét is kihagyta, míg Mame Biram Diouf szintén nem került be a csapatba a Blackburn 0-0-ra végzõdõ newcastle-i vendégjátékán.

Joe Dudgeon sérülés miatt hagyta ki a Carlisle United 1-0-ás vereségét a Southampton ellen.

Közben Nicky Ajose visszatért a Unitedhez térd sérülése miatt, ezzel véget ért a Burynél tett csillogó látogatása. Ajose hétszer volt eredményes a 22 pályára lépése alkalmával.
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!