Darmian távozhat januárban

Matteo Darmian ügynöke elmondta, ügyfele távozhat januárban a Manchester Unitedtõl, amennyiben a jelenlegi helyzet nem változik.


A 26 éves játékos, aki jelenleg Olaszország válogatottjával készül a közelgõ világbajnoki selejtezõmérkõzésekre, a Unitednél nem tartozik a kezdõjátékosok közé, és ebben a szezonban mindössze eddig egyetlen mérkõzés jutott neki.

A Stoke elleni vasárnapi találkozón ugyan a mérkõzés keretében volt, azonban ügynöke, Fausto Pari elmondta, több játékidõre lenne szüksége ügyfelének.

"Alig vagy egyáltalán nem játszik, és ez szégyen, hiszen olasz válogatott labdarúgóról beszélünk" - mondta a Radio CRC-nek. "Ha a helyzet nem változik januárig, el kell gondolkodnunk dolgokról. A jelenlegi helyzettel válogatottbeli helyét is kockáztatja."

 

 

 


"Látnunk kell, hogy a United mit szeretne tenni. Olasz klubok próbálkoztak [leigazolni õt], de a United azonnal elzárkózott ezektõl a lehetõségektõl."

Darmian tavaly nyáron a Torino együttesétõl érkezett és a 2015/16-os szezonban 39 alkalommal szerepelt, a klubhoz 2019-ig köti szerzõdés.

"Még csak október elején járunk, szóval még van idõ és majd meglátjuk, hogyan alakul a helyzet."

"A Napolinak ott van [Ivan] Strinic arra a posztra, így rajtuk múlik majd, tesznek-e lépéseket Darmian megszerzéséért."


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!